Jönköping

T-Emballage söker Supply Chain Manager

VILKA ÄR VI?

T-Emballage är en väl etablerad aktör med fokus på att utveckla och erbjuda totalhållbara och innovativa emballagelösningar för den nordiska industrin. I dagsläget består organisationen av 21 anställda och kontor finns i både Vetlanda och Jönköping.

VAD ERBJUDER VI?

I rollen som Supply Chain Planner blir du, tillsammans med dina kollegor, en viktig del i att utveckla våra flöden och se till att vi upprätthåller bra servicenivåer mot våra kunder och leverantörer. Vi är mitt uppe i en förändringsresa där vi vill att du utmanar oss i att hitta smartare arbetssätt, förbättra kommunikationskanalerna och se nya affärsmöjligheter till en fortsatt hållbar och lönsam tillväxt.  

Du ingår i ett team på fem personer med liknande roll och som har erfarenhet inom operativt inköp och kundservice. Som en del av denna grupp har du stor påverkan på vår affär bland annat genom att vara med och planera våra flöden från leverantör till kund samt att se till att vi har rätt produkter och volym varor på lager.

Vi nämner några av dina fokusområden i rollen:

 • Daglig kund- och leverantörskontakt via mejl och telefon med tillhörande administration i syfte att optimera företagets operationella flöden.
 • Orderhantering inklusive registrering av order och eventuella orderändringar samt utfärda ordererkännande gentemot kund.
 • Avropa beställningar av artiklar baserat på behovsanalys och rimlighetsbedömning av beställningsförslag samt bevaka och registrera ordererkännande från leverantör.
 • Utföra leveransbevakning och informera berörda parter vid förändringar.
 • Registrering och värdering av kundprognoser, ansvara för att kalla till prognosgenomgångar vid förändringar i kommande kundbehov samt optimera flödet gentemot tillverkande leverantör.
 • Driva kund- och leverantörsreklamationer och följa upp dom enligt interna rutiner.
 • Registrering och registervård i affärssystemet av kund-, leverantör- och artikelrelaterad information.

DETTA ÄR DU

Vi är på väg framåt och har höga ambitioner – att jobba tillsammans med oss är riktigt kul. Här får du vara med och tänka, planera och genomföra samt fira framgångar enligt den planen vi sätter tillsammans. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett starkt driv att förbättra flöden och känner stort ansvar och engagemang för att självständigt göra de där aktiviteterna som gör skillnad för oss som bolag. Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, högt ställda krav och tuffa målsättningar. Du är en lagspelare och förstår att du utgör en viktig del i en större helhet. Du gillar att arbeta strukturerat och metodiskt med bibehållen förmåga att omprioritera och vara flexibel utifrån olika situationer. Om du därtill använder ditt engagemang för att identifiera problem och arbeta lösningsfokuserat så kommer vi gilla varandra!

Vi vet inte vem du är, ännu, men vi har en idé om vad du har gjort tidigare:

 • Gymnasieutbildning, supply chain-utbildning i alla dess former anses fördelaktigt.
 • Goda kunskaper i ERP-system, lageroptimeringssystem, BI-verktyg och Office-paketet.
 • Förståelse för grundläggande avtalsvillkor.
 • Meriterande om du har arbetat i en liknande roll inom Supply chain tidigare.
 • God nivå i både tal och skrift i svenska och engelska. Andra nordeuropeiska språk är meriterande.
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons