Logga in

Systemtext söker Business Development Manager

24 maj, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

Vill du vara med på en spännande resa i ett bolag som växer i snabb takt med spännande produkter? Brinner du för försäljning, att skapa kundnytta och utveckla nya affärsmöjligheter?
Då kan Systemtext vara rätt för dig!

Lyft blicken och titta dig omkring! Var du än befinner dig så kommer du onekligen se Systemtext överallt utan att ens veta om det! Systemtext är visionärer på skyltar och dekor för en kvalitativ visuell kommunikation av budskap och varumärken och kan skryta med en imponerande kundportfölj.

Systemtext söker nu en kreativ, nyfiken och strukturerad Business Development Manager med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer som ska ta oss till nästa nivå.
Du kommer att bli en nyckelperson i organisationen med stort ansvar för att ta bolaget i rätt riktning tillsammans med försäljningschefen. Du kommer att bygga och utveckla långsiktiga affärsrelationer genom ett konsultativt försäljningsarbete.

Du spenderar mycket tid ute hos kund, men med vårt kontor vid Telefonplan som bas där du har support av mycket kompetenta kollegor. Du har individuellt budgetansvar och ansvarar för att ha upparbetad pipeline fylld med korta och långsiktiga affärsmöjligheter.

Att vara Business Development Manager på Systemtext innebär att du får möjlighet att jobba med några av de mest välkända företagen på den nordiska marknaden samtidigt som du har ansvar för att strategiskt bredda och fördjupa vår närvaro i nya branscher.

Vi tror att du är:

  •    Driven och resultatinriktad person som har lätt för att skapa och bibehålla relationer
  •    Självgående med ett naturligt sinne för att förstå vilka aktiviteter som ger mest effektivitet
  •    Älskar försäljning med tidigare vana av att driva större förhandlingar
  •    Kreativ initiativtagare, en riktig ”doer”
  •    Arbetat med B2B försäljning i minst 2–3 år, och gärna med erfarenhet av projektledning
  •    Strukturerad och organiserad

VI ERBJUDER:

Vi kan erbjuda ett spännande och kreativt arbete med inslag av projektledning och problemlösning.Du får representera en etablerad och välkänd aktör på marknaden.

Till ditt stöd har du ett team med lång erfarenhet och kunskap inom skyltlösningar. Du kommer att få en viktig roll hos oss och vara en nyckelperson för företagets tillväxt med full support av dina kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information når du Johnny på 0760001807 I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Systemtext är en helhetsleverantör av skylt-och dekorlösningar, som erbjuder allt från design, produktion och montage till service och underhåll. Vi har en egen produktion i Malmö, egna montörer som utgår från våra lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett omfattande montagenätverk som täcker in hela Norden och Norra Europa. Systemtext är ett företag i tillväxt som redan har samarbete med flera stora kunder, men vi breddar ständigt vår kundbas och söker alltid nya spännande affärsmöjligheter i nya branscher. Systemtext har kontroll på hela tillverkningsprocessen vilket garanterar säkra leveranser, korta ledtider, hög kvalitet och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Sökord: projektledning, försäljning, sälj, KAM, AM, säljare, account manager, key account manager, sales manager, projektledare

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

335 företag tar bort vilseledande påståenden om papper och tryck – Norden inget undantag

Projektet Two Sides, som drivs i Norden av nätverket Grafkom, sätter stopp för företags missledande kommunikation kring pappers- och tryckindustrin. Och man har nått stor framgång – även i Sverige. (mer…)

EU-parlamentet har röstat ja till att förbjuda vissa plastartiklar

För några veckor sedan röstade EU-parlamentet igenom ett förbud

Mackmyra kopplar upp whiskeyn med NFC-taggar på flaskorna

NFC-taggarna, som levereras av ett nordiskt bolag, ska möjliggöra ”digital proveniens”.

Nu kommer Amazons tryckta julkatalog

Amazon släpper sin första tryckta katalog för högtids-shopping någonsin – skickas ut till miljontals hushåll under november.

Han tar över som vd för Eskils i Borås

Henric Wiklund tillträdde nyligen tjänsten som vd för Eskils Tryckeri i Borås. (mer…)

Billes köper logistikföretag

Billes förvärvar logistikbolag. På bilden står Fredrik Bille, Klas Hedén, Niklas Bille och Christer Samuelsson. (Foto: Niklas Maupoix)

Billes är logistikbolaget Dios största kund och står för ungefär halva Dios omsättning på runt 17 miljoner kronor. Nu köper Billes sin underleverantör och får in flera nya tjänster under sitt tak. (mer…)

Massivt program på Grafkom Workflow Summit

Nästa vecka den 13 november arrangerar nätverket Grafkom sin kunskapsdag Workflow Summit för första gången. 25 talare i tre spår delar med sig av kunskap till de nu över 150 deltagarna från hela Norden. (mer…)

Husqvarna stänger in gräsklippare på flygplats – Interaktiv skärm från Storbildsfabriken vägleder

(Bild: Storbildsfabriken)

För att uppmärksamma sina robotgräsklippare har Husqvarna skapat en uppseendeväckande kampanj. (mer…)

Tryckeri tar lounge-koncept vidare till nästa stad

Onlinetryckeriet Flyeralarm har ett litet annorlunda showroom-koncept som de kallar för ”Flyeralarm Lounge”.