Stockholm

Swedol söker Affärsledare KAM

Affärsledare KAM
Sverige
 Arbetsbeskrivning 
Som affärsledare KAM jobbar du och en affärsledarkollega tillsammans operativt med att coacha, stötta och inspirera bolagets KAM så att de har rätt förutsättningar att utveckla samarbetet med de viktigaste nyckelkunderna, både befintliga och nya. Du kommer även bistå försäljningschef KAM med strategier, målsättningar, kundplaner, försäljningsbudget och lönsamhet. Du ingår i ledningsgrupp KAM.

För att ni ska lyckas behöver du och övriga i KAM-teamet ha ett tätt samarbete med våra säljkanaler, dvs. bearbetande försäljning, butik och digitala affärer, som vi verkar genom gentemot alla våra kunder. Ni har tillgång till ett fantastiskt sortiment, många egna varumärken och marknadens bredaste utbud av innovativa och digitala lagerlösningar. Tillsammans arbetar vi för att bli marknadsledande leverantör och Sveriges bästa arbetsplats.

På Swedol-TOOLS-Grolls lever vi efter vår värdegrund – Engagemang, Samarbete och Kompetens – och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom det egna företaget. För att trivas i rollen som hos oss så ser vi att du delar vår värdegrund, brinner för att göra affärer samt att utveckla dig själv och samarbetet med våra kunder.

Placeringsort: Vi ser gärna att du bor i Stockholms- eller Mälardalsregionen

’Swedol-TOOLS-Grolls är ett stort företag med mycket energi och glädje. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där du som medarbetare erbjuds stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka vår resa framåt. Som ledare drivs jag av att utveckla mina medarbetare till att nå sin fulla potential samt att få ihop det viktiga samspelet mellan företages olika avdelningar.

Med våra olika varumärken bildar vi en stark helhetsleverantör med målet att skapa marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande till våra kunder. Vi skall även bli den marknadsledande leverantören inom yrkeskläder och järnhandelsvaror samt bli Sveriges bästa arbetsplats.

Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är det en självklarhet att involvera våra medarbetare för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet.’

– Stefan Sandin, fösäljningschef KAM Sverige

Din profil
Du är en naturlig kommunikatör och lagbyggare med hög affärsmässighet som har lätt för att möta människor på alla nivåer. Du har tidigare arbetat som ledare samt besitter erfarenhet från tidigare roll som KAM på strategisk nivå. Det är också meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi och/eller marknadsföring.

Eftersom tjänsten innebär resor och övernattningar krävs B-körkort. Du behärskar både svenska och engelska mycket väl tal och skrift i samt du har goda IT kunskaper.

Vi erbjuder
Swedol-TOOLS-Grolls är ett expansivt och lönsamt affärsområde med högt satta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande resa! Du ingår i den nyligen sammansatta och offensiva KAM-organisationen för samtliga våra konceptvarumärken, som består av ett 20-tal medarbetare. Du rapporterar till försäljningschef KAM Sverige.

Vi tror på mycket frihet under eget ansvar. Vi arbetar för ökad mångfald inom alla funktioner och nivåer, samt erbjuder möjlighet till distansarbete för många av våra roller. Swedol-TOOLS-Grolls är en stor aktör på marknaden med resurser att utvecklas tillsammans med våra kunder och erövra nya marknadsandelar. Vi arbetar mycket med kompetensutveckling och det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.

Utöver en fast månadslön inkluderar tjänsten ett förmånspaket bestående av bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård samt förmånliga personalrabatter.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

En miljon hushåll har ljudboksabonnemang

Antal hushåll med ljudboksabonnemang passerar för första gången en miljon, enligt en undersökning från Mediavision.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Båstadgruppens väg framåt – ska bli mer av en one-stop-shop

Branschkoll har haft ett långt samtal med Båstadgruppens vd Jonas Cedås om vad som står i fokus på bolaget just nu om deras väg framåt.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

ÅF installerade två padelbanor på nya kontoret – nu flockas kunderna

Padel Rickard

En återförsäljare i Stockholm har installerat två padelbanor i anslutning till sitt kontor och därmed fått både nya och gamla kunders uppmärksamhet.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vd-byte hos leverantör

redaktionen@branschkoll.se
Annons