Stockholm

Swagg söker Innesäljare/Ordermottagare

Om jobbet

Jobbar du idag inom profilreklambranschen och vill ha ett varierande arbete där du har möjligheten till att utvecklas och växa?

Vi erbjuder

Ett omväxlande och roligt arbete där rätt person har möjlighet att växa inom bolaget.Vi är en produktionsbyrå med eget tryckeri och ett stort sortiment av starka varumärken inom profilkläder och profilprodukter. Här kommer du att arbeta med härliga kollegor som representerar högkvalitativ service och snabba leveranser vilket gör oss till det självklara valet för företag som vill synas på ett professionellt sätt. Vi är 15 st medarbetare, stationerade i Stockholm (Västberga) med både kontor, produktion och ett stort härligt showroom.

Din roll

Hos oss får du en viktig och central roll och blir lite av spindeln i nätet med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder, där du hanterar frågor och beställningar för att sedan guida dem i vad som är möjligt att göra med önskat motiv och material.

I din roll kommer du även att arbeta med:

• Tar fram offerter och följer upp med kund

• Registrerar all information som är nödvändigt för kunden samt produktionen

• Inköp och kvalitetskontroll av produkter

• Bokar frakt och har kontroll över leveranstider

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, gärna i en liknande roll och nu är sugen på att komma till ett starkt bolag med premiumprodukter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser en social och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften.

• Du har förmågan att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer

• Du är lösningsorienterad, kreativ och tar gärna egna initiativ.

• Du arbetar strukturerat, är stresstålig och gillar att ha ordning och reda

• Du arbetar både självständigt samtidigt är du en teamplayer

• Du hanterar både svenska och engelska väl i tal och skrift

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Företaget

Swagg Screen &Textil AB är ett etablerat produktionsbolag specialiserat på tryck av profilkläder och profilprodukter. Sedan 1984 har vi levererat högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för att stärka företagsidentitet och marknadsföring.

Med vår erfarenhet och expertis hjälper vi dig att skapa unika och attraktiva produkter som sticker ut i mängden. Välkommen till Swagg-din partner för framgångsrik profilering!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt