Svenska medalj söker två till ny satsning

Vi letar just nu efter 2 st personer som ska jobba med att driva en ny satsning vi gör inom digitaltryck.

Trycket är på moderna produkter med tydlig miljöprofil som ska tryckas i höga volymer där kunderna finns runt om i hela världen. Affärsområdet är litet idag och kommer att skalas upp. Det finns därför stora möjligheter för de anställda att påverka arbetssätt och processer för att vi ska hitta det bästa sättet att arbeta på.

Produkterna levereras i många unika storlekar och designs där kunderna har sina egna unika varianter. Därför är det superviktigt med ordning och reda så att rätt produkter packas på rätt sätt, märks på rätt sätt och hamnar hos rätt kund. Eftersom volymen är stor så behöver allting hanteras väldigt ordningsamt och strukturerat.

Lite beroende på vilka personer vi tycker passar in hos oss så kan kompetenserna på dessa två se lite olika ut. Vi ser helt enkelt gärna två personer som kompletterar varandra. Båda personerna kommer i högsta grad vara inblandade i att varje dag arbeta med att utföra digitaltryck på produkterna och paketering av dessa, men deras ansvarsområden kommer sannolikt att skilja sig åt.

Den ena personen ser vi framför oss bli ytterst ansvarig för produktionen. Ser till att ordrar produceras i rätt ordning, att ingenting riskerar att bli försenat. Denne person kommer hantera kontakt med våra kunder, se till att vi har tillräckligt med lager av produkter att trycka på, sköta kontakt med leverantör av produkterna, beställa förbrukningsmaterial, boka utgående transporter, etc.

Den andra personen kommer bli kvalitetsansvarig för den grafiska delen. Motiven som kommer in kan behöva korrigeras och anpassas för att trycket på produkten ska se ut som tänkt. Produkterna vi trycker på kommer ha olika basfärg och därför kan trycket behöva korrigeras för att ge rätt färgåtergivning. Här tror vi att man behöver ha ett öga för färg och form och gärna erfarenhet av att jobba i moderna bildbehandlingsprogram, som t.ex. Photoshop eller Illustrator.

Vi letar efter personer som är/har:
– Ordningssamma och strukturerade
– Effektiva och trivs med högt tempo
– Är bra på att kommunicera och vana vid att hålla täta dialoger i vardagen
– Känner sig bekväma vid datorer och teknisk utrustning
– Har känsla och öga för färg och form
– Trivs med att både ha administrativa uppgifter och jobba i produktion

Digitaltryck är ett eget verksamhetsben inom Svenska Medalj, men beroende på arbetsbelastning inom de olika verksamhetsbenen kan man i perioder behöva avlasta andra avdelningar, och även få avlastning från andra avdelningar.

För ansökan, skicka cv och personligt brev till olle@svenskamedalj.se. Urval sker löpande.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se

Konsumentverket släpper riktlinjer för vad som gäller kring miljömarknadsföring

hållbarhet miljö

Du som är påläst, tydlig och ärlig inom miljömarknadsföring har allt att vinna.

redaktionen@branschkoll.se