Logga in

Strömberg Distribution söker produktionsassistent

11 januari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

ARBETSUPPGIFTER

Som produktionsassistent arbetar du i en bred spindeln-i-nätet -roll där du övergripande ansvarar för att utföra tilldelade kunders uppdrag i syfte att behålla och utveckla kundrelationer.

Du ansvarar även för att bygga upp och utveckla starka kundrelationer samt att säkerställa att kunduppdragen levereras med rätt kvalité, hög leveranssäkerhet och god lönsamhet.

Exempel på beställningar som kommer in från kund utskicksmaterial som ska matchas, printas och skickas per post.

Dina uppgifter består bland annat av orderläggning och att skapa artiklar i företagets order- och lagersystem, fakturera samt planera och leda produktionsuppdrag inom affärsområdet logistik.

Din roll innefattar även receptionist / växel 15% av arbetsdagen (mellan kl.15.15-16.30).

Genom daglig kontakt med kunder planerar, koordinerar och följer du upp för att säkerställa leverans av projekten som ofta har korta ledtider.

Det är därför av stor vikt att du har koll på alla detaljer och håller medarbetare i produktionen, projektledare samt kunden kontinuerligt uppdaterad om hur uppdraget fortlöper.

Den här tjänsten passar dig som är precis i början av din karriär med erfarenhet av projekt och ett intresse för att vidareutvecklas inom projektledning.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av serviceinriktat arbete – gärna inom trycksaksbranschen, lager och logistik.

Branscherfarenhet är dock inte ett krav.

Det viktigaste är ditt engagemang, din attityd och vilja att lära. Du trivs i rollen som ”spindeln-i-nätet och med kundkontakt via olika media –

men primärt telefon och mejl. Du gillar att ge professionell service, att lösa problem och tål stress då det tidvis är hög arbetsbelastning.

Du måste också vara noggrann och ha ett gott sinne för detaljer.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)

Investerar 5 miljoner i offset – ska bli störst i Norrland

Lennie Nylén vd Arkitektkopia i Umeå till vänster och till höger Per Lundberg, vd på Lundbergs Grafiska, som levererar tryckpressen.

Arkitektkopia i Umeå har investerat i en offsetpress för att kunna möta efterfrågan från kunderna. (mer…)