StroedeRalton över 100 miljoner årliga postförsändelser

Pressmeddelande från StroedeRalton 2011-11-02

StroedeRalton på första plats

Med över 100 miljoner årliga försändelser toppar StroedeRalton ligan av postproducerande anläggningar i Norden. Enligt Bring Citymails kvalitetskontroller under 2011 ligger StroedeRalton dessutom på första plats vad gäller pålitliga och korrekta leveranser.

StroedeRalton hjälper företag att skapa relevant och individuell kommunikation. Då är det självklart att även det sista ledet av dialogen ska fundera, nämligen leveransen till mottagaren.

Både Posten och Bring Citymail ställer krav på att brev och ADR (Adresserad Direktreklam) som ska distribueras av dem är sorterade och packade enligt olika regler. Rätt sortering direkt från produktionen innebär att Posten och Citymail kan ha färre anställda och erbjuda bättre avtal till sina kunder. Alla distributör har egna rutiner, vilket ställer krav på StroedeRaltons IT-avdelning, packningspersonal och lagerpersonal.

Bring Citymail genomför löpande kvalitetskontroller av post från kunderna. StroedeRalton visar topplaceringar i alla mätkategorier: Bokning i tid, Följesedel i tid. Följesedel fullständig, Leverans i tid, Sortering, Buntning, Destinationsbuntning och Märkning av pallar.

Utan anmärkning

Under 2011 har StroedeRalton inte haft avvikelser på vare sig leveranstid, sortering eller uppmärkning. Inlämningskvalitén är hela 98,23%, vilket är bäst i Sverige!

– Vårt mål är givetvis 100 % säger Ray Andersson, VD på StroedeRalton. Vi uppdaterar alltid våra rutiner så att våra kunder får bästa möjliga pris.

Ibland uppstår det också saker under resan gång, som att kunderna vill ändra utskicksdatum för att bättre nå mottagaren vid rätt tillfälle, att en lastbil med trycksaker går sönder på väg till produktionsanläggningen eller att det uppstår tekniska problem.

– Vi flexibla och inser att kunderna lever i ett högt tempo och en föränderlig omvärld där mycket kan hända. Då kan vi snabbt ändra datum och lagerhålla alla brev tills det att vi får klarsignal, förklarar Ray Andersson. Förseningar i andra led löser vi med extra skift i vår produktion. Fördelen är att vi har en stor produktionsanläggning i Sverige (Helsingborg) och ytterligare en hos vårt systerbolag Lettershop Mailservice A/S i Köpenhamn, som gör att vi alltid har backup.

Dansk print- och profilaktör startar i Sverige

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Rise anordnar kostnadsfri kurs – ta reda på vad dina produkter innehåller

Den 8 december håller Rise en kostnadsfri grundkurs för dig som vill lära dig mer om kemikalier i dina varor/produkter.

Kursen är digital och är 3,5 timmar.

Som företag är det ditt ansvar att veta om de produkter du sätter på marknaden innehåller skadliga kemikalier. Men hur vet du om en vara innehåller farliga ämnen? Vilka kemikalier är det egentligen som ska fasas ut? Substitutionscentrums grundkurs är till för dig som vill komma igång och arbeta med kemikalier i dina varor

Läs mer och anmäl dig här.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Fyra av fem nordbor litar inte på grön marknadsföring enligt ny studie

Även oberoende tredjepartscertifieringar har problem med tilliten. Så här tycker konsumenter i Norden om hållbar konsumtion.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nydesignad vinkartong för e-handel från Smurfit

Smurfit Kappa har lanserat en ny förpackningslösning som är speciellt anpassad för vin, för att hjälpa företag att dra nytta av den fortsatta tillväxten av vinförsäljning via e-handel.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Finat Label Competition – öppet för anmälan

Ämnen i artikeln: Etikett
Ämnen i artikeln: Etikett
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Investerar i e-handelsförpackningar – ”lösningen är till sin natur hållbar”

Investeringen ska serva hela Europa.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Rätt förpackning kan minska matsvinnet – 30 års forskning sammanfattas i ny bok

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nordic Paper skärper sina klimatmål

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Hylte Kommun ska sälja mark till Stora Enso

Ämnen i artikeln: Formed FiberStora Enso
Ämnen i artikeln: Formed FiberStora Enso
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Hur påverkar förpackningen försäljningen – halvdagsseminarium

Hur kan du paketera, presentera och prissätta dina förpackningar för att synas bättre och öka försäljningen?

redaktionen@branschkoll.se
Annons