Stricker Group kommer till Unitedprofile

Den portugisiska leverantören Paul Stricker med verksamhet i större delen av Europa har nu anslutit sig till Unitedprofile och deras produkter kommer finnas tillgängliga både i Sverige och Norge.

Stricker sägs ha ett toppmodernt tryckeri i anslutning till sitt lager där man erbjuder en tjugotal olika trycktekniker.

 – För oss är Unitedprofile en samarbetspartner som kommer ge oss möjligheten att växa som företag i Skandinavien. Som kund hos oss får ni ett dedikerat svenskt och norskt säljteam för att säkerställa toppnivå på service, säger Daniel Berg försäljningschef i Skandinavien, skriver Unitedprofile.

IRM skruvar upp reklam-prognosen för 2021

redaktionen@branschkoll.se

Uniqlo får fortsatt förtroende att klä OS-truppen

os truppen kläder sportswear idrott

Uniqlo som varit officiell klädleverantör till Sveriges olympiska och paralympiska trupper sedan januari 2019 får nu förtroendet i drygt två år till, fram till 31 december 2024 vilket innebär att de kommer att klä de svenska trupperna under spelen i Paris samma år.

Vidare kommer Uniqlo under avtalstiden bland annat leverera kläder till svenska trupperna i olika internationella sportevenemang, inklusive resor, träning och vid mediala tillfällen, det här framgår av att pressmeddelande.

Varit kritiserade

Uniqlo har utsatts för en del kritik de senaste åren, dels har det rått delade meningar om designval, inte minst för OS-damernas fotbolldressar. Men man har också anklagats för att köpa sin bomull från den Xinjiangprovinsen som Amnesty med flera varnat för, något bland annat SVT rapporterat om.

redaktionen@branschkoll.se

De vanligaste misstagen företag gör i sitt långsiktiga varumärkesarbete

redaktionen@branschkoll.se

Marabu förvärvat av japansk tillverkare av screentrycksfärg

redaktionen@branschkoll.se