Storbildsbolaget söker säljare

sbb_logo_svart

Du som söker den här tjänsten har viss erfarenhet från branschen, gärna inom storformat. Du kommer arbeta aktivt och nära våra partnerkunder. Vi tror att du är en driven och självständig person som är van att arbeta under eget ansvar. 

Personliga egenskaper som vi uppskattar: Du är noggrann och ambitiös med ett stort engagemang. Du bör också vara initiativrik, självgående och ha ett positivt sätt. Tjänsten utgår från Helsingborg men våra kunder finns över hela landet. 

Då vi under året jobbat med att strömlinjeforma vår produktion, automatisera processer, och under hösten kommer att lansera en B2B webshop för nya samt befintliga kunder, är erfarenhet av digitala säljprocesser meriterande. Att kunna skapa förutsättningar för den digitala köparen. 

Gillar du utmaningar och vill vara med och påverka och bygga en större organisation så är du välkommen med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. 

Företaget

Storbildsbolaget är en av Skandinaviens ledande tillverkare av digitalt framställda storbilder. Vi ligger i framkant i den tekniska utvecklingen och nu är vi inne i en kraftig expansionsfas. Våra kunder finns inom retail, tryckeri och reklambranschen.  Storbildsbolaget är ISO certifierat för både ISO 9001 och ISO 14001, miljöarbetet är en naturlig del i vår utveckling. Idag är vi 22 medarbetare och omsätter ca 40 miljoner . 

Vår ambition är inom de närmsta tre åren växa till 60 miljoner i årsomsättning.

Ansökan skickas på mail till : jonas.hellke@storbildsbolaget.se

Frågor om tjänsten : Jonas Hellke 042-388971 , jonas@storbildsbolaget.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se