Helsingborg

Storbildsbolaget söker Produktionschef

Vi fortsätter vår expansion och söker dig som vill vara med på vår resa.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att driva och ansvara för vår produktionsverksamhet som består av ca 20 medarbetare. Vi har som ambition att växa så mycket fokus ligger på att få våra medarbetare att trivas samt att effektivisera verksamheten där det finns möjligheter till det. Du kommer arbeta med personalansvaret, uppföljning, rapportering, ISO-arbete, rekrytering och löpande inköp. Då vi är en liten verksamhet kan lite annat också hamna på ditt bord – så har vi det alla men det är mest kul! Du kommer ha ett mycket nära samarbete med vår VD och rapporterar även till honom.

Vem är du?

Den vi söker är en duktig ledare och har många års erfarenhet av att driva en produktionsverksamhet (Lean, 5S och Six Sigma känner du till). Har du drivit eget företag är det bara positivt. Du behöver inte ha erfarenhet från branschen men du bör ha helikoptersyn och vara driftig, initiativrik och engagerad. Hos oss har vi högt i tak och rak kommunikation, det är bra om du trivs med det. Flytande svenska och engelska är ett krav samt körkort.

Du erbjuds:

Storbildsbolaget AB är en framgångsrik verksamhet men i det lilla formatet. Vi är ett familjärt bolag med korta beslutsvägar och du kommer vara med att påverka och driva vår verksamhet framåt.

Om Storbildsbolaget AB:

Storbildsbolaget är en av Skandinaviens ledande tillverkare av digitalt framställda storbilder. Vi ligger i framkant i den tekniska utvecklingen och nu är vi inne i en kraftig expansionsfas. Våra kunder finns inom retail, tryckeri och reklambranschen. Storbildsbolaget är ISO certifierat för både ISO 9001 och ISO 14001, miljöarbetet är en naturlig del i vår utveckling. Idag är vi 27 medarbetare och omsätter ca 42 miljoner.

Vår ambition är inom de närmsta tre åren växa till 60 miljoner i årsomsättning

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons