StickerApp söker mjukvaruutvecklare

StickerApp skapades med idén att göra det enkelt att beställa trycksaker online. Vi satte ihop ett team med kreativa webbutvecklare och tillsammans skapade vi en unik tjänst. Som en del av PRNT Printing Solutions AB har vi över 9 års erfarenhet i branschen och vi värdesätter kvalitet och enkelhet. StickerApp levererar idag klistermärken till hela världen. Vårt team är fyllt av ambitiösa medarbetare som alltid strävar efter att leverera de bästa produkterna till våra kunder. Vi jobbar konstant med att utveckla vår site för att alla ska få en så professionell och smidig upplevelse som möjligt. Att alltid ligga i framkant gällande den senaste teknologin och att leverera marknadens bästa stickers är del av vår filosofi.

Dina arbetsuppgifter

Vi befinner oss i en expansiv fas och ser fram emot att välkomna fler utvecklare till vårt team. Vårt IT-team, som idag består av åtta utvecklare, arbetar konstant med att underhålla och utveckla vår webbapplikation som är översatt och publicerad i 15 länder däribland USA, Japan, UK samt de flesta länder inom Europa.

Våra utvecklare är kreativa, ansvarsfulla, öppensinnade, självgående och tar egna initiativ – dessa kvalifikationer vill vi se hos dig med. Du förstår dig på hur ramverk fungerar och du ser fördelarna med att både använda ramverk samt att programmera objektorienterat. Du kommer att få vara med från ett tidigt stadie och utveckla ett nytt produktionssystem som kommer att ligga till grunden för vår produktion. Systemet är en moln hybridlösning som ligger mellan vår e-handelsplattform och våra produktionsmaskiner och ser till att vår produktion är så automatiserad som möjligt. Du kommer att få jobba med flera olika system och programmeringsspråk men framförallt kommer du att använda Java och PHP.

I ditt dagliga arbete kommer du att utveckla i följande

– Java / Springboot

– PHP

– HTML / CSS / JS

– AWS

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med

– Microservices

– Meddelandetjänster (tex ActiveMQ)

– Molntjänster

Vi erbjuder dig

– Avslappnad och rolig arbetsmiljö

– Roliga utmaningar

– Möjlighet att påverka

– IT relaterade labbdagar och kompetensutveckling

– Gott kaffe & andra mjuka värden

– Nybyggt kontor i Lomma till sommaren

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se