Logga in

Stibo Complete söker säljare för tryckeritjänster

13 juli, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Som Key Account Manager på Stibo Complete är din främsta uppgift att driva affärsprocessen för att bygga och utveckla långvariga, starka relationer med nya och befintliga kunder. En viktig del i arbetet är att förstå kundens verksamhet och behov och utifrån det föreslå och sälja in lösningar som är bra för båda parter. Tillsammans med kunden identifierar du nya affärsmöjligheter. Proaktivt och taktiskt utvecklar du kundrelationen med fokus på lönsamhet och tillväxt.

Din profil

Du har erfarenhet av försäljning av tryckeritjänster i framförallt arktryck, digitaltryck och storformat och du drivs av att göra affärer där du gör behovsanalyser, förstår mekanismerna i att göra en bra affär och har förhandlingsvana. Att ge god service och skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. Arbetsgivaren värdesätter personliga egenskaper högt och för att trivas i rollen så är det viktigt att du är engagerad, lösningsorienterad och en lagspelare. Du har en positiv grundsyn och du brinner för att lyckas i ditt arbete.

Vi erbjuder

Stibo Complete är Skandinaviens största tryckerikoncern med produktion i Norden. Stibo producerar i tryckteknikerna digitaltryck, storformat, arkoffset och rulloffset. Företagets produktionsanläggningar finns i Katrineholm, Norrköping, Horsens och Vadum. Med produktionskapacitet utöver det vanliga erbjuds möjligheter att arbeta med alla typer av tryckintensiva kunder i de allra flesta segment. Stibo en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke.

Anställning

Anställning sker utav Stibo Complete. Företaget är anslutet till kollektivavtal och erbjuder goda villkor. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

För denna rekrytering samarbetar Stibo Complete med Jobbklar Sverige AB. Ansökan görs endast genom att fylla i formulär på följande sida: www.jobbklar.se/stibo Frågor gällande tjänsten tar du med: Edin Salic på Jobbklar. Telefon 0725-324455, email [email protected]

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Så här ska Messe Düsseldorf Covidsäkrar Drupa – ansiktsmask blir obligatorisk

(Bild: Drupa)

Drupa gör nu allt för att kunna genomföra mässan.

Heidelberg överger Drupa

Heidelberg ställer in sitt deltagande på Drupa nästa år.

Största tryckeriupphandlingen avgjord i domstol

Förvaltningsrätten i Stockholm (Bild: wikimedia.org)

Trycksaker för i runda slängar 150 miljoner kronor årligen står på spel och nu har domstol avgjort utgången. Men domarna kan överklagas.

Fespa flyttas fram igen – tajt grafisk mässvår väntar

Fespa i Madrid blir inte av i oktober 2020 på grund av riskerna med den globala pandemin. Nu blir det tätt bland mässorna till våren. (mer…)

Modetidningen Vogue startar i Norden – ska återinföra kraften i att ha en prenumeration

Martina Bonnier, tidigare chefredaktör för Damernas Värld, startar Vogue Scandinavia nästa år.

Tryckeri förvärvar konkursbo och börjar trycka på textil – ”Vi har spänt bågen hårt”

Europas långsamma återhämtning – Så här påverkas tryckerierna av Covid-19 (v25)

Vecka 25: Europas grafiska företag återhämtar sig allt mer från Coronakrisen men fortsatt extremt tufft i England och Italien. Läs mer i den senaste rapporten från Heidelberg.

Strålfors rekryterar ny försäljningschef

Erika Hjertén blir ny Head of Sales på Strålfors (mer…)

Ink n Art gör storsatsning på förpackningar

Jesper Hammarstrand är vd för Ink n Art och en av de som drivit den nya satsningen på förpackningar. (Bild: Pacsome)

Produktmedia-återförsäljaren och tryckeriet Ink n Art i Göteborg gör nu en storsatsning på förpackningar med det nya bolaget och varumärket Pacsome. (mer…)