Stanley/Stella satsar på Norden – anställer ny säljchef

Textilleverantören Stanley/Stella gör en satsning på Norden och anställer Johan Fredborg som ny säljchef för Sverige, han kommer också ”ta hand” om Danmark, Norge och Finland.

Stanley/Stella har haft stora framgångar i Europa och nu riktar vi blicken mot Norden, Johan kommer ansvara för att utveckla vårt återförsäljar-nätverk och växa vår marknadsandel i regionen, skriver man i ett pressmeddelande.

Nätverket av återförsäljare täcker in hela Europa och nu ska man alltså starta sina nordiska resa.

Karta över återförsäljare

IRM skruvar upp reklam-prognosen för 2021

redaktionen@branschkoll.se

Uniqlo får fortsatt förtroende att klä OS-truppen

os truppen kläder sportswear idrott

Uniqlo som varit officiell klädleverantör till Sveriges olympiska och paralympiska trupper sedan januari 2019 får nu förtroendet i drygt två år till, fram till 31 december 2024 vilket innebär att de kommer att klä de svenska trupperna under spelen i Paris samma år.

Vidare kommer Uniqlo under avtalstiden bland annat leverera kläder till svenska trupperna i olika internationella sportevenemang, inklusive resor, träning och vid mediala tillfällen, det här framgår av att pressmeddelande.

Varit kritiserade

Uniqlo har utsatts för en del kritik de senaste åren, dels har det rått delade meningar om designval, inte minst för OS-damernas fotbolldressar. Men man har också anklagats för att köpa sin bomull från den Xinjiangprovinsen som Amnesty med flera varnat för, något bland annat SVT rapporterat om.

redaktionen@branschkoll.se

De vanligaste misstagen företag gör i sitt långsiktiga varumärkesarbete

redaktionen@branschkoll.se

Marabu förvärvat av japansk tillverkare av screentrycksfärg

redaktionen@branschkoll.se