Logga in

Stadium Solutions söker Teamleader Tryckeri

29 januari, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Stadium Solutions AB är en del av Stadiums verksamhet som vi kallar Team Sales. Team Sales säljer sportkläder och sportartiklar till föreningar, lag och aktiva spelare i Sverige och Finland.
Vi är ett av Europas ledande tryckerier inom förädling av sportkläder. Våra tekniker är transfermontering, screentryck, brodyr och digital print. Vi finns beläget i vårt centrallager utmed E4:an i Norrköping. Stadium Solutions är kollektivt anslutna till GS och medlemmar i branschorganisationen FESPA.

Din roll
Som Teamleader tryckeri får du chansen att leda den dagliga verksamheten i den dela av Stadium Solutions som ansvarar för att förädla föreningsprodukterna. Största delen av verksamheten är montering av transferdekaler men även screentryck och brodyr är tekniker som utnyttjas dagligen. I tryckeriet arbetar ca 10 personer.

Du kommer administrera schemaläggning och bemanning, samt strukturera och prioritera det dagliga arbetet. Du har också planeringsansvaret för den inhyrda personalen. Du arbetar även operativt, tillsammans med övriga medarbetare, som tryckare i tryckeriet.
Stadium Solutions är mitt uppe i en omstrukturering där du kommer vara en viktig kugge och får vara med om att utveckla verksamheten så att vi fortsatt kan göra våra kunder nöjda.

Vem är du?
Vi söker dig som har ledarerfarenhet sedan tidigare. Du är van vid att planera produktionsarbete och flödeshantering samt göra arbetsscheman. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av producerande verksamhet.
Du har gymnasial utbildning och goda språkkunskaper i svenska och engelska. Du har även god datorvana och kunnig i Office programmen. Kunskap i program som Adobe Illustrator samt IFS affärssystem är meriterande.

Som person är du driven att nå mål och vill att det lag du leder och tillhör tillsammans strävar efter att nå målen. Att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera, har en förmåga att se möjligheter i arbetet men även i dina kollegor och jobbar för ett gott samarbete med alla på din arbetsplats är en förutsättning för att lyckas. Arbetet som tryckare kräver noggrannhet, ordningssinne och tålamod. Är eller har du varit aktiv i föreningsliv och lagsporter är det en merit eftersom du då har en grundförståelse för vår verksamhet. Självklart står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv!

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Sappi lanserar ny serviceplattform för Sverige och Danmark – leverar huspapper inom 48 timmar i Sverige

Papperstillverkaren Sappi har byggt upp en ny infrastruktur i Sverige och Danmark som gör att man ska kunna leverera arkpapper till tryckerier i de två länderna inom 48 timmar.

Framgång och framtidstro för nytänkande tryckeri i Norge

Truls Bonnegolt  och Jørgen Lysnes på UTG lyfter hantlar i gymmet som finns i den nybyggda produktionsanläggningen i Larvik.

UTD Reklameprodusenten i Larvik är ett snabbt växande tryckeri i Norge, som genom gedigen omvärldsbevakning och pris-transparens på kort tid gjort sig ett namn i branschen.

PEFC skärper sin märkning

PEFC inför nya standarder för spårbarhet och

Flera nordiska organisationer tar bort påståenden som är skadliga för grafisk bransch

Före- och efterbild av Stockholms Stads kommunikation kring e-faktura.

Two Sides Anti-Greenwash kampanj har under 2019 fått 131 organisationer världen över att ta bort sina vilseledande påståenden om papprets miljöpåverkan, varav 30 är nordiska organisationer. (mer…)

Arctic med nytt is-vitt papper

Efter White, Highwhite och Ivory kommer nu Ice i Arctic Papers serie Arctic Volume. (mer…)

Snabbväxande online-tryckeri och Landa kommer till Print Next den 7 maj

Koen Vlieghe från Landa och Wouter Haan som driver ett snabbväxande onlinetryckeri delar med sig av sin kunskap på Print Next den 7 maj.

Grafkom arrangerar den 7 maj nätverksträffen Print Next tillsammans med Grafiska Företagen och Nopa. Nu börjar talarna presenteras och på listan finns företag som Landa och Simian. (mer…)

Alsander och Stålhäll ska leda Brandfactory efter rekonstruktionen

Brandfactory har avslutat sin rekonstruktion och Martin Alsander tar över som koncernchef.

Addbrands trycksaker finns nu hos Unitedprofile – enkelt tillgängliga hos anslutna återförsäljare

Johannes Råsbrant, marknadschef på Addbrand och Mange Lindblad, vd på Unitedprofile.

Den senaste leverantören att ansluta sig till Unitedprofile är trycksaksproducenten Addbrand – som blir den första leverantören hos Unitedprofile vars huvudfokus ligger på just trycksaker. (mer…)

Så påverkar Coronaviruset branschen

Coronavirus är egentligen en grupp av olika virus, det senast upptäckta viruset heter Novel coronavirus 2019 (2019-nCoV). Namnet kommer från latinets ord för krona ”Corona” eftersom viruset påminner om just en krona. (Bild virus: WHO)

I skrivande stund är över 60.000 bekräftat smittade av Coronaviruset och över 1.300 av dessa har lett till dödsfall. Viruset har dominerat mediebevakningen världen över de senaste veckorna, allmänheten är orolig och många drar sig för att resa till framförallt Kina, men även Asien generellt. Men hur påverkar viruset vår bransch?