Stockholm

Stadium söker Regionchef Team Sales

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement.

Stadium Team Sales arbetar med Sveriges och Finlands föreningsliv. Stadium Team Sales mål är att hjälpa föreningarna att skapa en tydlig profil för både match och träning, samt säkerställa att föreningen har allt som behövs för att genomföra matcher och träningar på ett bra sätt. Till Team Sales organisationen tillhör även Solutions som är Stadiums eget tryckeri, de har sina lokaler på Stadiumlagret i utkanten av Norrköping. Stadium Team Sales Sverige är uppdelat på region nord och region syd, båda med utgångspunkt från Servicekontoret i Solna. Till den södra regionen (Stockholm till Skåne) söker vi nu en regionchef.

Din roll
Som Regionchef Team Sales (TS) har du personalansvar för regionens TS-säljare som är placerade ute i våra butiker, samt budget- och resultatansvar för hela din region. Du har en övergripande bild av marknaden och konkurrensen i regionen och du har ansvar för att feedback från marknaden når central Team Sales organisation för att på så sätt bidra till Team Sales fortsatta utveckling. Våra butiker är utspridda över hela Sverige och resor i tjänsten inom den region man är ansvarig för ingår därmed i rollen.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av proaktiv, uppsökande försäljning och som tidigare har haft personalansvar. Som ledare är du tydlig och förstår vikten av att ha en kontinuerlig kommunikation och närvaro med alla säljare i distriktet. Vi ser gärna att du är van vid att jobba med nyckeltal och uppföljning på olika aktiviteter.

Som person är du med och bidrar du till en positiv vinnarkultur i regionen där laget alltid går före jaget.
Självklart står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Placering: Solna
Boendeort: Stockholm eller Norrköping
Bil: Tjänstebil ingår

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Nordic Paper investerar för ökad pappersproduktion

redaktionen@branschkoll.se