Stockholm

Stadium söker Head of Team Sales

Stadium Team Sales arbetar med Sveriges och Finlands föreningsliv. Stadium Team Sales mål är att hjälpa föreningarna att skapa en tydlig profil för både match och träning, samt säkerställa att föreningen har allt som behövs för att genomföra matcher och träningar på ett bra sätt. Team Sales-organisationen består av ca 50 säljare, 3 regionchefer och 3 administrativa funktioner. Vi söker nu en Head of Team Sales med placering i Solna eller Norrköping.

Tjänsten!

Som Head of Team Sales är din huvuduppgift att utveckla och rusta Stadiums Teams Sales-organisation i Sverige och Finland för att möta framtidens utmaningar. Du ska möjliggöra utveckling för teamen och organisationen samt säkerställa att vi når uppsatta mål. Rollen är tvärfunktionell gentemot andra enheter inom företaget såsom inköpsteam och vårt tryckeri. Det är meriterande att ha arbetat inom en större säljorganisation med ett liknande ansvar. Du rapporterar till COO och ingår i ledningsgruppen för Operations. Resor i Norden förekommer.

Din profil

Vi tror att du är en genuin lagspelare som får saker att hända. Du har förmågan att utifrån givna förutsättningar och din analys av nuläge, staka ut vägen framåt och aktivera människor och funktioner på vägen. Du är tydlig och förstår vikten av att ha en kontinuerlig kommunikation och av att vara synlig i organisationen. Du har flera års erfarenhet av att leda ledare och att driva förändringsarbete. Som person är du med och bidrar du till en positiv vinnarkultur i bolaget där laget alltid går före jaget.
Självklart står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.

Varaktighet/arbetstid

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Placering: Solna eller Norrköping
Bil: Tjänstebil ingår

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Posterföretag i konkurs

Andra aktörer ser fortsatt positiv utveckling i nischen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Naturvårdsverkets fakta om plast – och hur den kan hanteras bättre

IVL har på uppdrag av Naturvårdsverket tagit fram en checklista på hur företag jobba smartare med plast.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt samarbete ska få fler att panta sina förpackningar

Förpackningsinsamlingen, FTI, har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower med målet att ännu fler förpackningar ska lämnas till återvinning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ketchup i pappersflaska

Kraft Heinz Company har aviserat att de startar ett samarbete med förpackningsutvecklaren Pulpex för att tillsammans ta fram en träfiberbaserad flaska för Heinz ketchup.

Denna flaska är en del i arbetet för företaget att uppnå målet att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara senast 2025. Förutom detta så har företaget målet att vara nettonollutsläppare av växthusgaser senast 2050, säger man i ett pressmeddelande.

– Förpackningsavfall är en utmaning som vi alla måste göra vårt bästa för att ta itu med. Det är därför vi är fast beslutna att vidta åtgärder för att ta fram hållbara förpackningslösningar för våra varumärken. Den nya flaskan är ett exempel på hur vi tillämpar kreativitet och innovation för att utforska nya metoder för att förse konsumenterna med hållbara förpackningar, säger Kraft Heinz vd Miguel Patricio.

redaktionen@branschkoll.se
Annons