Stadium söker Art Director till Exclusive Brands

Älskar du sport och sportprodukter? Vill du jobba på Sveriges mest spännande inköpsavdelning och vara med på vår resa med att bygga, ta fram marknadsmaterial och marknadsföra våra varumärken SOC och Everest?

Vi söker en kreativ, produktionsstark och snabbrörlig Art Director med fokus på rörlig kommunikation. Du blir en del av vår inköpsavdelning på Stadium.

Din roll

Som Art Director på Exclusive Brands så kommer du att jobba med att skapa kreativa koncept, fotograferingar och kampanjer för SOC, Everest m.fl. Du kommer att presentera, konceptualisera och formge dessa och säkerställa grafisk formgivning med fokus på rörligt och digitalt material, tryck och förpackningar. I ditt arbete kommer du även att ansvara för att skapa löpande innehåll, för samtliga mediekanaler för SOC och Everest.

Du arbetar i ett team där ni tillsammans arbetar för att skapa kommunikativ design som stämmer överens med varumärkenas ambitioner och mål.

Du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats med positiv arbetsmiljö där tempot är högt och snabba förändringar och prestigelöshet hör till vardagen. Du kommer att rapportera till Head of Exclusive Brands.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se