Uppsala

Sprice söker Art Director

Art Director

Dina arbetsuppgifter

Som Art Director axlar du en bred roll inom visuell kommunikation. Du bidrar dagligen med din expertis inom formgivning, och har fingertoppskänsla inom alltifrån typografi, färg, bild, film eller animation.

Tillsammans med vårt team av strateger, projektledare, producenter och kunder levererar du starka idé och koncept, såväl som grafiska varumärkesidentiteter eller en guide book till sociala medier. Det vi gör ska mynna ut i starka samarbeten med våra kunder, som bygger på leveranssäkerhet och resultat.

Ditt intresse för interaktiva kundupplevelser och digital marknadsföring är stor, och har du erfarenhet av webbdesign eller UX-arbete är det ett stort plus.

I många av dina uppdrag kommer du att bära den centrala rollen för de kreativa processerna, med huvudansvar för design och uttryck. Det kan också innebär att föra Sprice egna varumärke till nästa nivå. (och ev. även våra andra verksamheter)

Att ha haft en liknande roll i en byråverksamhet är meriterande, men inte ett krav. Däremot kan du visa upp bredden av det du producerat tidigare till olika företag, branscher eller discipliner.

Rollen får inte förväxlas med originalare eller grafiker endast för tryckta medier.

Oavsett din bakgrund så brinner du för att ta fram starka koncept och lösa kommunikativa affärsutmaningar genom smarta designlösningar.

Din profil

Du sprider positiv energi och håller en hög professionell nivå i det du gör. Vi ser efter dig som vill vara med att bidra till och bygga en stark företagskultur som är enkel, entreprenöriell och professionell. Du är social, nyfiken och passionerad för design.

Du är van vid varumärkesarbete och arbetar obehindrat i Adobe Suite och är en riktig teamplayer. Du har inga problem att stå inför kund och presentera din lösning, och kan delta i leverans som förarbete.

Om Sprice

Hos oss på Sprice har du en viktig roll i att tillsammans med teamet bygga ett nytt, ungt och entreprenöriellt bolag. Vi ser efter som vill vara med och stärka upp i vår positiva och härliga företagskultur som andas framtidstro och gemenskap. Sprice är del av Crossmedia Communication och har en väldigt spännande resa framför sig.

Vi är lite av en familj, och kombinerar unga talanger med erfarna kommunikatörer.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en ung och driven miljö, där strukturerad kreativitet är det som driver oss framåt. Som graphic designer / art director räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och tidigare erfarenheter, vilket du ges stora möjligheter till. Självklart har vi bra förmåner och sociala aktiviteter.

Vi erbjuder

  • Ett varierande arbete i ett glatt och härligt team
  • En möjlighet att vara med och bygga något stort
  • Coaching och utveckling
  • Frihet under ansvar
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag

Omfattning/Placering

Rollen ligger till en början på 80% från och med augusti/september 2021, med en provanställning på 6 månader. Från företagets sida finns ett önskemål att rollen så småningom blir på heltid.

Vårt kontor ligger i fina lokaler i Uppsala – att bo i Uppsala med omnejd är ett starkt plus

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Nordic Paper investerar för ökad pappersproduktion

redaktionen@branschkoll.se