Sportgrossen söker mittfältare kundtjänst/innesälj

Sportgrossens erbjuder full service åt föreningar som behöver klubbkläder, supporterprodukter och utrustning inom sport. Vårt uppdrag är tydligt, vi ska erbjuda det bästa sportavtalet till Sveriges idrottsföreningar. Vi finns på tre orter i Sverige varav det ena är i Kulltorp i Gnosjö Kommun. Här har vi vårt huvudkontor. lager och tryckeri. Nu söker vi dig, vår nya mittfältare som ska ge våra kunder service av första klass. och tillsammans med oss vill fortsätta jobba mot föreningslivet och vara med på vår fortsatta tillväxtresa framåt. Är du redo för att bli en del av vårt lag?

Vilken position kommer du ha?
I positionen som kundtjänst/innesälj är du vår offensiva mittfältare och spindel i nätet mellan våra kunder och vårt tryckeri, lager och säljare. Därför kommer dina dagliga arbetsuppgifter kommer bla. omfatta

  • Orderhantering , leveransbesked
  • Vara vår länk mellan kund, lager, tryckeri och försäljning
  • Kundtjänstarbete
  • Reklamationshantering
  • Införsäljning
  • Ansvar för och öka kundupplevelsen och förbättra våra rutiner och processer

Då vi är ett lite mindre lag så kan det innefatta arbete även på lager eller produktion vid behov.

Vilka egenskaper är viktiga i denna position?
För att du ska trivas i vårt lag och för att vi ska kunna skapa framgångsrika resultat tillsammans, så ser vi självklart att du är en lagspelare. Du trivs i en central roll med många kontaktytor och du är prestigelös både mot kunder och kollegor. Då denna roll är ny hos oss är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och ser helheten då du kommer vara en nyckelspelare som utvecklar denna tjänst tillsammans med oss. På spelplanen är du en person som både kan dribbla själv och göra nogranna passningar, och har det rätta drivet att få bollen i rullning. Du är en vinnarskalle som drivs av försäljning och som tillsammans med oss vill utvecklas och ta dig och oss framåt flera divisioner på vår tillväxtresa.

Erfarenhetsmässigt så ser vi gärna att du har kunnighet av en liknande position där du har jobbat med en variation av arbetsuppgifter. Du har en god digital förståelse och om du har arbetat i affärssystemet Pyramid är det en fördel. Du hanterar svenska i tal och skrift och räds inte av att ha kontakt med kunder via både telefon och mail då dessa kommer vara dina främsta arbetsredskap. Ett intresse för sport kommer underlätta din förståelse för våra kunders behov.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en utvecklande position i en kreativ miljö där du jobbar tillsammans med ett gott gäng lagspelare i ett växande företag. Vi jobbar med en utvecklande och rolig kundgrupp i form av föreningar där du får vara med att bidra till deras utveckling och framfart.

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi jobbar i Kulltorp och då pendlingsmöjligheterna är begränsade så krävs det att du har körkort och tillgång till bil.

Sista ansökningsdag är den 20 Juni.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Teko går med i Euratex

Teko har nu anslutit sig till Euratex som är det förbund som representerar den europeiska textil- och klädindustrins intressen i EU.

– Det kommer många lagstiftningar framöver som berör oss och våra medlemsföretag så det är viktigt att vi kan vara med och påverka så tidigt som möjligt på europeisk nivå. Till exempel The Green Deal som är EU:s färdplan för hållbar ekonomi där flera delar påverkar textil- och modeindustrin, säger Anne Ludvigson, styrelseordförande i Teko, i ett pressmeddelande.

EU är enligt uppgift världens näst största exportör av textilier och kläder. 2019 kom 24 respektive 29 procent av världens försäljning Från EU.

Euratex representerar omkring 160.000 företag med en omsättning på 162 miljarder euro och 1,5 miljoner arbetstagare. Mer information hittar du här.

redaktionen@branschkoll.se

Leverantör öppnar nytt showroom i centrala Stockholm tillsammans med två andra varumärken

redaktionen@branschkoll.se

Profilservice-bröderna utsedda till årets unga företagare

profilservice

Adam och Johan Zollner som tillsammans driver WDP Profilserivce har utsetts till årets unga företagare i Linköping, i den årliga tävlingen som Företgarna anordnar.

Delar av motiveringen lyder så här:

Kunderna är allt från enmansföretag till globala verksamheter och oavsett omfattning kan företaget leverera varor efter varje kunds förutsättningar. Detta tack vare att organisationen är skalbar och smart uppbyggd. Allt från egen tryckproduktion in-house till ansvarsfull handel med lokal närvaro i Asien. Man satsar hårt på, att så långt det är möjligt, arbeta med cirkulär ekonomi och leverantörerna måste arbeta med justa villkor och hållbarhet. 
År 2015 bildades koncernbolaget Zollner Group där Profilservice ingår tillsammans med systerföretaget Nordic Souvenir och som de också driver flera projekt och löpande samarbeten med.
.. läs mer här.

I och med det här går man nu vidare till regionfinalen.

I videon nedan kan du se en 2 minuter lång intervju med bröderna Zollner som Företagarna gjort.

redaktionen@branschkoll.se

Team Workwear fortsätter värva medlemmar – ny yrkesbutik hoppar på

yrkeskläder

Senaste medlemmen i Team Workwear är Total Skydd & Underhåll, en yrkesbutik med bas i Flen som anslöt sig nu i början av juni.

– Det känns väldigt kul och spännande. Att kunna driva kedjan tillsammans mot nya gemensamma mål ger en otrolig möjlighet till utveckling för oss alla. Och med en gemensam plattform för inköp och marknadsföring blir vi otroligt starka tillsammans, säger Anders Karlsson, vd på Total Skydd & Underhåll i ett pressmeddelande.

Total Skydd & Underhåll grundades år 2000 och 2019 tog de nuvarande ägarna Sandra Åslund och Anders Karlsson över, efter att dåvarande ägare gick i pension.

Företaget jobbar med försäljning av arbetskläder och hygienprodukter under eget varumärke samt skyddsutrustning. Och den största delen av försäljningen sägs ske till företag, stat och kommuner.

– Vi är mycket glada över att ha Total Skydd & Underhåll med som nya medlemmar i kedjan. Anders och Sandra har mycket energi, lång erfarenhet från branschen och av att driva butik. Det ska bli kul att jobba med dem i deras och våra gemensamma satsningar framöver, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.

LÄS OCKSÅ: Team Workwear knyter till sig tre nya butiker

Den som räknar vet att det här blir den fjärde nya butiken som ansluter sig till Team Workwear-kedjan i år. Intresset för medlemskap i kedjan är stort berättar kedjeledare Per Spett:

– Intresset är stort och det finns ett tydligt behov av en frivilligkedja inom workwear idag – en marknad med många fristående butiker som drivs av duktiga entreprenörer som vill fortsätta att driva och utveckla sitt företag. För dem är vi en perfekt partner för att kunna stärka affären gentemot de centralägda kedjorna.

redaktionen@branschkoll.se