Grängesberg

Spendrups söker Produktutvecklare

Produktutvecklingsavdelningen arbetar tvärfunktionellt mellan marknad och produktion med att utveckla, bedöma och implementera nya drycker och förpackningar. Avdelningen består av tre team inom dryck, förpackning och öl. Avdelningens övergripande och specifika syfte är att initiera, leda och koordinera produktutvecklingsprojekt från idé till genomförande och implementering på produktionsort.

Gruppen jobbar utifrån varje individs specialkompetens och drar nytta av varandra för att skapa en optimal helhetslösning. Uppdraget I denna roll, som tillhör kategorin dryck, kommer du att driva produktutvecklingsprojekt från idé till genomförande och där agera specialist inom produktutvecklingens samtliga faser från idé till lansering. Tyngdpunkten i tjänsten kommer ligga på att projektleda och smakutveckla produkter kopplat till företagets mål och strategier.

Detta betyder en djup förståelse för funktion och applikation av dryckens komponenter liksom inom områdena receptberäkning, laglighet, märkning och korrektur av etiketter. I tjänsten ligger även att administrera och genomföra riskbedömningar på råvaror till färdig produkt. Du kommer ha stora kontaktytor både internt (Varuförsörjning, Marknad, Sälj samt dotterbolag) och externt med leverantörer, branschorgan samt vetenskapliga organisationer.

Tjänsten är placerad i Grängesberg och det ingår resor till vår anläggning i Hällefors och huvudkontoret i Stockholm samt resor för besök hos leverantörer. Din profil – ingenjör med inriktning livsmedelsteknik samt kandidatutbildning agronom med inriktning mot livsmedel – erfarenhet som produktutvecklare inom dryckesindustrin – du har förståelse för applikationsteknik/processteknik – du har fördjupad kunskap för processen och mekaniken bakom skumstabilitet – erfarenhet av att arbeta i projekt – du har god förmåga att hantera Office-paketet samt erfarenhet av M3 och Qnova

Vi söker dig som är driven, kommunikativ och riktig klippa i samarbeten med andra för att framgångsrikt driva tvärfunktionella projekt. Du tänker utanför ramarna och är möjlighetsorienterad i de allt mer komplexa dryckesinnehållen vi hela tiden ställs inför.

Avdelningen hanterar parallellt en mängd projekt vilket ställer krav på bra struktur och noggrannhet i arbetet. Din ansökan För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen. Varför använder vi urvalstestser? För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Signcom anställer Ted Arnesson

Signcom har anställt Ted Arnesson Key Account Manager. Han har stor branscherfarenhet från bland andra Cadorit och Paperlinx och kommer senast från Antalis.

– Med över 30 års erfarenhet inom både material och maskiner har jag byggt upp en kunskapsbank som jag hoppas och tror ska komma väl till pass. Att med Signcoms breda sortiment kunna erbjuda riktigt bra helhetslösningar blir extra roligt, säger Ted.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Finska pappers-strejken förlängs till den 19 februari

Idag meddelade parterna i den finska pappersstrejken att man inte har kommit i mål med förhandlingarna och att strejken nu förlängs och kan pågå fram till den 19 februari.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt datum i april för Sign&Print Scandinavia

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia blir den 5-7 april 2022.

Det vari i förra veckan som man beslutade att skjuta upp mässan som skulle ha gått i februari. Den ökade smittspridningen och nya restriktioner från myndigheterna låg bakom beslutet att ställa in.

Efter dagens besked om lättnader i restriktionerna har man beslutat om att köra mässan redan i april.

På mässan kommer en lång rad aktörer i den grafiska branschen att ställa ut. Mest maskin- och materialleverantörer men också tryckerier som H-Tryck, Lasertryk och Nilssons Tryckeri.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Villa Gabel tvingas flytta fram mässan

Mässan i Villa Gabel i Oslo som var tänkt till vecka fyra är nu framskjutet på grund av restriktioner där max 30 pers får medverka på arrangemang inomhus.

”Vi kommer tillbaka när hälsomyndigheten kommer med nya restriktioner. Villa Gabel har ”vanlig” verksamhet varje dag”, skriver man i ett Facebook-inlägg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons