Brännögård, Hylte Kommun

Smurfit Kappa söker planerare

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 48 000 anställda på 355 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på ca 10,1 miljarder € 2021.

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala enheter och säte i Eslöv.

 För mer info se www.smurfitkappa.se

 Till Smurfit Kappa Sveriges logistikavdelning i Brännögård, Hylte kommun  söker  vi nu en Planerare

 Arbetsuppgifterna är i huvudsak att optimera och planera produktionen i maskiner för tillverkning av wellpappemballage. Man är ansvarig för lagerstyrning av färdiggods för vissa nyckelkunder. Som planerare ansvarar man även för bokning av transporter och har en aktiv del  i att medverka i förbättringsarbetet på avdelningen. Arbetet innebär kontakter med andra avdelningar både inom produktion, marknad/försäljning och externa kunder.

För att lyckas med arbetet tror vi att:

 o   Du har relevant högskoleutbildning inom området logistik- planering eller yrkeserfarenhet inom arbetsområdet som bedöms likvärdig..

o   Du är lösningsorienterad och gillar att tänka nytt då du är med utvecklar och förbättrar de processer och verktyg vi arbetar med inom planeringen.

o   Du har ett brinnande intresse för logistik och planering samt erfarenhet från tillverkande industri.

o   Du är engagerad, noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter  

o   Du är öppen, flexibel, serviceinriktad med god organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta.

o   Du är van att arbeta med de olika programmen i Office-paketet och har vana från affärs- och/eller planeringssystem

Då företaget är beläget i Brännögård, 4,5 mil nordost om Halmstad är det ett krav att du har körkort och bil så att du kan ta dig hit samt ser detta som intressant även på lång sikt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons