Piteå

Smurfit Kappa söker kvalitetsprocessingenjör

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas.

Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 48 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro.

Till Smurfit Kappa Piteås Kvalitetsavdelning söker vi nu en Kvalitetsprocessingenjör. Du kommer att jobba i ett team som varje dag kontrollerar att det vi producerar är av rätt kvalitet.

Det innebär att du dagligen arbetar med bedömning och rapportering av kvalitetsutfall och spårar kvalitetsstörningar, alltid med hög kvalitet och inom givna tidsramar. Du ansvarar även för skötsel och underhåll av automatiserade analysinstrument i processen, att vi följer metoder och säkerställer att vi mäter rätt.

Du trivs med problemlösning och att analysera data samt jobbar med mätosäkerhet, provningsjämförelser och avvikelsehantering. Arbetet sker i ett nära samarbete med både produktion och marknadsfunktion. Kvalifikationer Vi söker dig med en teknisk högskoleutbildning.

Tjänsten passar både dig som är nyutexaminerad men även dig som har jobbat ett par år och vill söka nya utmaningar.

Du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina egna processer men till stor del jobbar du även i team varpå du ser värdet i varandras olikheter, kunskaper och arbetsroller.

Du trivs med att samarbeta för att hitta den bästa lösningen genom att både lyssna och kommunicera på ett aktivt sätt.

Du behärskar engelska i både tal och skrift. Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet.

Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons