Halmstad

Smurfit Kappa söker Försäljningschef

Försäljningschef / Grossistchef till Halmstad / Hylte

Vi växer och står nu inför en spännande framtid. Vill du vara med på resan?

Smurfit Kappa finns i 36 länder och är det ledande företaget i Europa inom tillverkning av wellpappförpackningar, wellpappråvara.

Om tjänsten
Som grossist- och försäljningschef har du ett övergripande ansvar för grossistförsäljningen i Sverige och säkerställer tillväxt och lönsamhet inom segmentet. Du kommer arbeta tillsammans med oss på vårt kontor/produktionsenhet i Brännögård som ligger i Hylte utanför Halmstad och du kommer vara med i vår ledningsgrupp.

I tjänsten ingår att utveckla och implementera en framgångsrik strategi och att hantera relationer med grossister. Du ansvarar för att avtal med grossister upprättas och utvecklas. Utöver detta har du på egen hand ansvar för en av våra större grossister, vilket innebär daglig och strategisk hantering av relationen.

I rollen som grossist- och försäljningschef ingår personalansvar för Account Managers på tre regioner. Genom motivation, coachning och andra typer av stöttning ser du till att teamet arbetar enligt fastställda strategier för att maximera kundtillfredsställelse och företagets resultat. Du ansvarar för försäljningsbudgeten och rapporterar utvecklingen till ledningsgruppen.

Vad har Magnus Helgewall, General Manager, att säga om tjänsten och företaget?

”Vi arbetar ständigt med att stötta våra kunder att finna bästa möjliga lösning inom hela deras supply chain. Det gör vårt uppdrag både utmanande och tillfredsställande. Våra förbackningslösningar är 100% återvinningsbara och vi arbetar intensivt med att förbättra våra kunders lönsamhet samtidigt som vi erbjuder klimatsmarta lösningar.

Vi brukar säga att vi är Global at mind – Local in heart. Detta innebär att varje enhet inom Smurfit Kappa har sina särdrag, men opererar lojalt för att uppfylla krav och förväntningar som ställs på oss inom koncernen. Vi tror på att ha nära och goda relationer med våra kunder, stora som lite mindre.

Nu vill vi ytterligare satsa på att förbättra vår service inom grossistsegmentet. Vi vill med denna rekrytering skapa ett team som kan fokusera på att utveckla vårt erbjudande och öka vår snabbhet och flexibilitet.”

Din profil
Till rollen som grossist- och försäljningschef söker vi dig som har:

  • erfarenhet av strategisk försäljning och hantering av stora kunder och grossister
  • starka kommunikations- och förhandlingsfärdigheter
  • förmåga att leda, coacha och utveckla ett team
  • analytisk förmåga att utvärdera marknadstrender och segmentets prestation
  • förmåga att arbeta självständigt och fatta strategiska beslut
  • erfarenhet från grossistledet är meriterande

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll i ett framgångsrikt bolag där du kan få vara med och påverka och verkligen kunna göra skillnad! Våra medarbetare är vår största tillgång. Eftersom vi satsar så mycket i utbildning och utveckling av vår personal på alla nivåer, har vi de bästa och mest erfarna personerna redo att samarbeta med dig i alla produktionssteg. Denna kombination av erfarenhet och expertis ger bättre förpackningslösningar, större värde och kortare produktionstid för våra kunder.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons