Piteå

Smurfit Kappa söker automationstekniker

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner.

Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 48 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro.

Vi har jobbet för dig som vill jobba med automation i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet.

Som Automations/instrumenttekniker ingår du i avdelningen Systemteknik som jobbar med underhåll och projekt inom instrumentering, automation, ventilation samt el och hydraulik. Vårt viktigaste uppdrag är att se till att våra anläggningar har hög tillgänglighet och därigenom minimera kvalitets- och produktionsstörningar. Vi söker nu en Automations-/Instrumenttekniker till vår fabrik.

I Arbetsuppgifterna som Automationstekniker ingår bl.a. felsökning och reparation samt underhåll av fabrikens styr-, mät- och kontrollutrustning vilket också innebär en hel del problemlösning. Du tycker därför att det är kul med teknik inom området och gillar att lära dig nya saker och arbetssätt.

Det är ett varierande jobb där du till stor del jobbar i team varpå du ser värdet i varandras olikheter, kunskaper och arbetsroller. Du gillar problemlösning och trivs med att samarbeta för att hitta den bästa lösningen.

Jobbet innebär också att vara delaktig i utredningar, projekt- eller förbättringsarbeten varpå du har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Det är av vikt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och känner dig bekväm med att ta beslut inom ditt område.

Kanske har du några års erfarenhet av processindustri men det är inte ett krav. Du har troligen gymnasieutbildning inom Automation eller motsvarande. Vi förutsätter att du har en god datorvana och behärskar engelska i tal och skrift.

Stämmer det här in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons