Malmö

Smartphoto söker Grafisk Designer

Smartphoto är marknadsledande i Norden inom fotoframkallning och fotorelaterade produkter online. I sortimentet hittas bland annat ett stort urval av fotopresenter, fotoböcker, almanackor och agendor, inbjudnings- och tackkort, canvas och väggdekorationer. Smartphoto är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Belgien, Frankrike, Nederländerna, Irland, Schweiz, Österrike och Tyskland samt övriga EU länder (genom en samlad webbshop) med produktion och huvudkontor i Belgien.

Som grafisk designer på Smartphoto är du en viktig del av företagets marknadsavdelning då du har fullt ansvar för den grafiska profilen och säkerställer att denna återspeglas i allt som levereras. Under en typisk arbetsmånad kommer du ha producerat webbanners, broschyrer, material till hemsidan, nyhetsbrev, tryckt material, bilder till sociala mediekanaler, kampanjmaterial och material till PR-avdelningen. Med andra ord är det en bred nyckelroll i organisationen där du samarbetar med många andra funktioner. Du kommer arbeta mycket med Adobe Creative Cloud, det egenutvecklade CMS-systemet samt kan även komma att arbeta med HTML och CSS i vissa projekt. Din tjänst är placerad på Smartphotos kontor i centrala Malmö och du rapporterar till Marknadschefen.

· Ett par års arbetslivserfarenhet inom grafisk design där du arbetat med kommersiellt utformad grafik

· Erfarenhet av Canva, HTML och CSS

· Kompetens inom videoredigering med Adobe after effects och Adobe premiere är meriterande

· Erfarenhet av att skapa banners och tryckt reklam

· Erfarenhet av att jobba med CMS-system

· Flytande i svenska samt mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Kunskaper i andra nordiska språk är starkt meriterande

Vi letar efter dig som har en stark kreativ ådra där du omsätter idéer och tankar till handling och resultat. Det är viktigt att du har en stark affärsförståelse och förstår hur du kan använda ditt grafiska arbete för att göra produkterna och kampanjerna införsäljande och målgruppsanpassade. Vidare är det viktigt att du är en serviceorienterad teamspelare som trivs med att jobba mot deadlines i högt tempo och samtidigt leverera med hög kvalitet. Du håller dig uppdaterad på de senaste trenderna och kommer med idéer till förbättringsåtgärder. Då du kommer att driva det grafiska arbetet på Smartphoto är det också viktigt att du är bekväm med att driva ditt arbete framåt på egen hand och gillar att ha ett beslutsmandat inom angivna ramar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Flexibla arbetstider, kombinerat kontors- och hemarbete

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Grafisk designer, Webbdesigner, UX-design, CSS, CMS, HTML, Adobe Creative Cloud, Illustrator, InDesign, rekrytering, Malmö, Lund.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Dansk print- och profilaktör startar i Sverige

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Rise anordnar kostnadsfri kurs – ta reda på vad dina produkter innehåller

Den 8 december håller Rise en kostnadsfri grundkurs för dig som vill lära dig mer om kemikalier i dina varor/produkter.

Kursen är digital och är 3,5 timmar.

Som företag är det ditt ansvar att veta om de produkter du sätter på marknaden innehåller skadliga kemikalier. Men hur vet du om en vara innehåller farliga ämnen? Vilka kemikalier är det egentligen som ska fasas ut? Substitutionscentrums grundkurs är till för dig som vill komma igång och arbeta med kemikalier i dina varor

Läs mer och anmäl dig här.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Fyra av fem nordbor litar inte på grön marknadsföring enligt ny studie

Även oberoende tredjepartscertifieringar har problem med tilliten. Så här tycker konsumenter i Norden om hållbar konsumtion.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nydesignad vinkartong för e-handel från Smurfit

Smurfit Kappa har lanserat en ny förpackningslösning som är speciellt anpassad för vin, för att hjälpa företag att dra nytta av den fortsatta tillväxten av vinförsäljning via e-handel.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons