Logga in

Självkörande PDF-filer – skapar enorma tidsbesparingar

10 oktober, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Det är inte bara bilar som blir självkörande – grafiska arbetsflöden kör samma väg.

Workflow Summit: Världsledande PDF-experten Dietrich von Seggern berättar om självkörande PDF-filer

Pappersvolymerna sjunker samtidigt som antalet unika sidor och filer som trycks ökar. Dietrich von Seggern är en av nyckeltalarna på Workflow Summit den 12 november och i sin presentation Self driving PDF – The Future of Workflow Automation kommer han berätta om de senaste utvecklingarna inom PDF-mjukvara och PDF-automatisering. Han ger också sin bild av om vad nästa stora utmaning är för både PDF-aktörer och branschen i helhet.

Utvecklarna själva ger bästa tipsen

Vidare (i en annan presentation) så kommer Dietrich tillsammans med David van Driessche från Four Pees och Ghent Workgroup visa upp Callas senaste mjukvara pdfToolbox 11. Med verktyget pdfToolbox öppnar du upp en mängd möjligheter som kvalitets-kontroller och automatiska rättningar. Lyssna på de som utvecklat mjukvaran berätta om funktionerna och hur de tänkt när de skapat den.

– Var med på den här presentationen för att lära dig mer om pdfToolbox 11 och se hur de nya möjligheterna i den här viktiga versionen av mjukvaran skapar kraftiga och mer automatiserade arbetsflöden, säger Dietrich von Seggern.

Läs mer om Workflow Summit och alla experter som kommer och talar. 120 personer har redan anmält sig så nätverkandet kommer bli stort.

Nyförvärvat tryckeri i konkurs

Svenskt tryckeri uppköpt av utländsk aktör

Brandfactory i Sverige försatt i rekonstruktion – snart klart med ny ägare

Stora delar av Brandfactory i Sverige har gått in i en företagsrekonstruktion. Förhandling med ny ägare pågår. (mer…)

Ny print-tjänst för fotoböcker och bilder i Skandinavien

I ett samarbete med

Live från Workflow Summit – missa inte dessa 12 världsexperter inom print

Grafkom Workflow Summit sänder idag live från Stockholm i samarbete med Inkish. Men det är bara 12 av de 31 talarna som går att följa för dig som inte är på plats. (mer…)

Landa utökar produktionskapaciteten och börjar rulla ut pressar

Tryckpress från Landa installeras på tredje våningen hos tryckeriet ZRP i Kina. (Bild: Landa)

Med en ny produktionsenhet i drift och en till som ska börja byggas startar Landa serieproduktion av sina tryckpressar.

Maffigt – och viktigt – program med 31 talare på Workflow Summit

På tisdag 12 november går Workflow Summit i Stockholm och alla förberedelser är i stort sett klara. 31 talare kommer att vara på plats för att inspirera till automatisering i branschen. (mer…)

Hon är västra Sveriges främsta entreprenör

Evelina Lindgren som är vd för förpackningsföretaget Apak har gått vidare till riksfinalen i tävlingen EY Entrepreneur of the Year. (mer…)

Här är branschens 15 superföretag inom print och promotion

Många profil- och grafiska företag går fortsatt starkt och hela 15 företag tar glädjande sig in på listan över årets superföretag. Ett tydligt friskhetstecken och många av aktörerna kommer dessutom från den ”nya skolan”.