Signcom rekryterar ny vd från ACG Nyström

Robert Nyblom träder in som vd för Signcom.
Robert Nyblom träder in som vd för Signcom. Press

Robert Nyblom har tagit över som ny vd för Signcom Group från den 1 februari. 

Robert Nyblom kommer närmast från ACG Nyström där han haft flertalet befattningar, bland annat vice vd i Sverige, vd för Danmark och även ”vice president” för deras verksamheter i Skandinavien och Baltikum, meddelar Signcom i ett pressmeddelande.

Företaget meddelar att man som nästa steg i sin långsiktiga och strategiska plan tar in Robert för att leda bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

– Vi är mycket nöjda med att Robert blir en del av Signcom. Vi har fullt förtroende för att Robert med sin energi, affärsfokus och omfattande erfarenhet kommer bidra till att ta Signcom till nästa nivå, berättar Elmar Schätzlein, koncernchef för IGEPA Group.

Signcom är leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning. Signcom är en del av Igepa Group och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Annons

Priset på plast rekordhögt

‎För den som letar efter exempel på inflation i dag är råvaror ett bra ställe att börja på. Koppar, stål, trä och plast är antingen nära eller på rekordhöga nivåer.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenskt tryckeri startar postersajt mot nischad konsumentgrupp

Ska hjälpa föräldrar piffa till barnrummen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenska Posterland expanderar till Tyskland

Bara ett halvår efter starten.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Posterföretag fick nästan 5 gånger mer betalt än väntat

Det svenska posterföretaget köptes upp av modeföretag.

redaktionen@branschkoll.se
Annons