Stockholm

Sign You söker Skyltdesigner/projektassistent

Signyou är ett skyltföretag baserat i centrala Stockholm. Vi tar hand om våra kunders skyltprojekt från ax till limpa, från att ta fram skyltprogram och skyltdesign till bygglov- och tillståndsansökningar, tillverkning, montage och service. Vi gör både exteriöra skyltar såsom ljusskyltar på fasad och fristående skyltar, samt interiöra skyltlösningar som receptionsskyltar, piktogram och folieringar. Våra kunder finns i hela Europa och vi gör både enskilda projekt och större omprofileringar i samband med t ex logotypbyten.

Vi behöver nu stärka upp vårt team med en skyltdesigner, som även kommer att bistå projektledningen. Du kommer att jobba med att designa skyltlösningar, utforma skyltprogram för fastigheter/områden, ta fram fotosimulationer för att illustrera skyltprojekt, göra ritningar och underlag för bygglov och tillverkning.

Din roll kommer också att innefatta att bistå projektledarna med andra delar såsom bygglovsansökningar, kontakter med underleverantörer, montagekoordinering och survey/platsbesök.

För oss är det viktigaste att hitta rätt person som passar in i vårt team, vi är ett litet företag och det finns stora möjligheter att anpassa och styra rollen efter dina framtida ambitioner. Är du intresserad av att utveckla sälj och kundkontakt är det också fullt möjligt.

Du behöver inte ha branschvana, vi kommer att lära upp dig. Men följande kunskaper är önskvärda:

Svenska och Engelska

Adobe/photoshop/illustrator

Körkort är en fördel

Läs mer om vad vi gör på www.signyou.se och se referensbilder på instagram signyou.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Falkenberg Graphic Media först i Norden med ny CTP från Fujifilm

En helt ny CTP-modell har installerats hos Falkenberg Graphic Media.

Det är nya Fujifilm Luxel T-X5, som lanserades nyligen, som tryckeriet investerat i samtidigt som man nu kör med Fujifilms nya processfria plåt, Superia ZX.

– Vi valde Luxel T-X5 tack vare den höga prestandan i kombination men maskinens enkelhet. Fyra kassetter, inbyggd stans och en utkörningshastighet av 55 plåtar per timme, säger Erik Tibell som är prepress-chef på Falkenberg Graphic Media.

Man har valt en processfri plåt vilket gör att maskinen tar mindre golvyta när det inte behövs någon framkallare

– Att maskinen har hög ”upp-tid” är viktigt för oss då vi producerar i treskift och att vi själva kan utföra en del underhåll gör att vi kan planera bättre och dessutom slipper vi dyra serviceavtal, avslutar Erik.

Läs mer om nya plåtsättaren på Branschtorget.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Förpackningsföretag drabbat av cyberattack

Leveransförseningar kan förekomma, men företaget ”arbetar intensivt för att säkerställa leveranskapaciteten”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

DS Smith beställer ny produktionslinje till Italien

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De vill sätta ny branschstandard för transportförpackningar till e-handeln

”Transportförpackningarna är anpassade till butikshandeln”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons