Malmö

SGDS Gruppen söker Originalare

SGDS Gruppen i Malmö söker nu en Originalare som, i vår inhousebyrå, kommer att vara delaktiga i hela den kreativa processen och skapa produktion för både print och digitala kanaler.

Om rollen

Till SGDS Gruppen och de två divisionerna Dahl och Optimera stärker vi nu upp med en Originalare. Som originalare hos oss kommer du att ingå i ett team där du ansvarar för att arbeta ut original/design utifrån övergripande form och koncept. Du kommer att arbeta med originalproduktion för tryck, sociala medier och andra digitala kanaler.

Du ansvarar för att löpande leverera original/design i flertalet projekt, hela tiden i nära samarbete med teamet. Du kommer att ingå i ett härligt kreativt gäng men självklart också samarbeta med medarbetare i organisationen.

Vem är du?

Den vi söker har en utbildning inom området och vassa kunskaper i InDesign och goda kunskaper i Photoshop och Illustrator. Du har några års erfarenhet inom originalarbete från en marknadsavdelning, inhousebyrå eller reklambyrå.

Som person tror vi att du är prestigelös och engagerad. Du ser värdet av ett kommunikativt och välfungerande samarbete i arbetsgruppen där du trivs med en operativ roll. Du är van vid att driva flera projekt parallellt och du har ett genuint intresse för färg och form.

Om SGDS Gruppen

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget där Optimera och Dahl nu ingår. Successivt inkluderas de övriga bolagen som då blir divisionerna inom SGDS Gruppen för support bland annat inom: affärsutveckling, ekonomi, IT, HR, logistik och hållbarhet. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Alla bolagen är specialister inom sina branscher och sätter en stor ära i att vara det. I bolagen finns ett stort engagemang, en gedigen bransch- och produktkompetens och mängder av starka kundrelationer. Tillsammans har vi över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons