Varberg

Scorett söker Grafisk designer

Vi kan nu erbjuda en fantastisk möjlighet för dig som är i början av din jobbkarriär och vill arbeta som Grafisk designer, som brinner för marknadsföring och som vill vara del i en arbetsgemenskap med högt tempo och mycket kreativitet. Scorett befinner sig i en spännande fas där vi utvidgar vårt erbjudande till kunden med nya kategorier och samtidigt bygger branschens bästa marknadsavdelning inhouse.

I rollen som Grafisk designer kommer du framför allt arbeta med att tillsammans med marknadsteamet ta fram kampanjer till våra butiker och till vår webb. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Adobe Creative Cloud och framför allt att du rör dig obehindrat i Indesign, Illustrator, Photoshop och Premiere Pro/After Effects.

Arbetet innebär layout, originalframställning och bildhantering både för tryck och digitalt. Även andra typer arbetsuppgifter ingår som tex att ta fram innehåll till våra sociala medier, både bilder och rörligt, ta fram filmer till våra butiksskärmar och lokalt anpassat material till våra butiker. Vi är ett snabbfotat företag, där beslut kan fattas snabbt för att tillgodose kundens behov på bästa sätt. På Scorett har vi korta beslutsvägar, vilket gör att din röst blir hörd och att komma med nya, kreativa idéer är uppskattat.

När du jobbar med våra kampanj- och varumärkesfotograferingar tillsammans med vår Art Director, är du med och produktionsleder framtagning av material från idé till färdig kampanj. Det innebär allt från planering och projektledning av fotograferingar, och du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta med alltifrån rekvisita, fotomodeller och att hitta location. Du har ett öga för visuell estetik, och har ett sinne för detaljer. 

Bakgrund och kvalifikationer

  • Tryckteknisk kunskap och erfarenhet av bildbehandling materialframställning
  • Mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud; framför allt Indesign, Illustrator och Photoshop.
  • Grundläggande kunskaper i Premiere Pro och/eller After Effects är nödvändigt.
  • Ett kreativt öga för att tillsammans med dina kollegor kunna skapa kampanjer

Som person har du ett stort personligt engagemang där du brinner för skor och mode och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är mån om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Som person är du strukturerad och ordningsam. Bonus om du är nytänkande och kreativ och sprider massor av härlig energi. Det är också ett väldigt stort plus om du bor i Varberg eller omnejd. 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Scorett-gruppens huvudkontor i Varberg. En del resor kan ingå i arbetet varför körkort är ett krav. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons