Veije, Horsens

Schur Pack Danmark söker Quality Manager

Schur Pack Denmark a/s ingår i Schur-koncernen som till vardags sysselsätter mer än 900 anställda världen över.

Har du överblick och följer arbetsuppgifterna till dörren? Har du god kommunikationsförmåga och brinner du för att förbättra kvaliteten på vår klagomålshantering? Då kanske du är vår nya kvalitetsingenjör.

Som Kvalitetsingenjör på Schur Pack Denmark a/s kommer du att bli en viktig del av kvalitetsteamet som alla arbetar för att förbättra kvaliteten på våra produkter och processer.

Det här är en mångsidig tjänst, där ditt primära arbetsområde kommer att innebära klagomålshantering och dialog med kunder och produktion. Du kommer att identifiera och analysera klagomålen och utifrån dessa data implementera lösningar som förbättrar kvaliteten på både kort och lång sikt.

Din profil

Vi söker en medarbetare som har ett strukturerat tankesätt och som är lösningsorienterad. Du kommer med en stark bakgrund inom kvalitetsledning och har erfarenhet av klagomålshantering och systematisk problemlösning. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper generellt. Kunskaper i Navision, Dynamics eller andra affärssystem är meriterande.

Som nämnt besitter du en utmärkt kommunikationsförmåga och har god samarbetsförmåga, vilket säkerställer ett tvärvetenskapligt samarbete. Dessutom måste du behärska danska och engelska flytande både i skrift och tal.

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett internationellt företag, där tonen är informell och där vi ställer krav på oss själva att vara ledande inom vårt område. I tjänsten kommer du att ha en nyckelroll i vårt kvalitetsteam. Vi hjälper varandra, har ömsesidig respekt och löser uppgifterna med gott humör.

Vi granskar inkommande ansökningar löpande, så skicka gärna din redan idag. Uppstart sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt