Norrland

Scandraft söker säljare

Scandraft är Nordens ledande leverantör av media och tillbehör för bild, dekor och reklam och vi växer så det knakar. Nu söker vi en säljare till Norrlandsdistriktet.

Sälja material av hög kvalitet kan många företag göra, men på Scandraft säljer vi även kunskap, service och flexibilitet och vi gör det tillsammans. Företaget grundades redan 1992 av Staffan Gnosspelius och vi har 30 års erfarenhet av att tillgodose våra kunders behov. Vi slår oss aldrig till ro och tror att vi vet allt. Istället satsar vi rejält på vår säljkår, som ständigt håller sig uppdaterad med vad som händer på marknaden. Som säljare besöker du våra kunder och presenterar alla våra produkter, Scandraft blir då ett bollplank, där vi använder vår kompetens till att ge våra kunder vägledning. Det är viktigt för oss att våra kunder kan lita på att vi vet vad vi pratar om och att vi är tillgängligaVi ska skapa den bästa kundupplevelsen genom vår kunskap, service och utbud, omsorgsfullt paketerade och levererade till kund.

Älskar Du kundkontakt?

… har ett brinnande intresse för att skapa affärer och drivs av försäljning. Du är hungrig, driven, uthållig, social, ansvarstagande och trivs med att jobba i resultatdriven miljö. Du kommer att ingå i vårt säljteam i och dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att vara vårt ansikte utåt och sälja in de produkter som företaget erbjuder. Det är bra om du tidigare har jobbat i en säljorganisation där daglig kundkontakt via telefon och kundbesök är naturligt för dig. Att du har ett B-körkort är naturligtvis ett krav.

Du ska ha ett intresse och grundförståelse för ekonomi och skriver och tala svenska, och gärna engelska, obehindrat. Som person är du förtroendeingivande och bra på att utifrån kundens behov föreslå möjligheter som skapar långsiktiga och lönsamma affärer. Tack vare dina ambitioner att utvecklas och nå dina mål trivs du i att arbeta hårt och samtidigt ha roligt på jobbet. Du ser utvecklingspotential i dig själv och är redo att satsa för att nå dina och företagets mål! Du kommer bli en del av ett familjärt och glatt team där gemenskapen och sammanhållningen är viktig.

Du har ett genuint intresse av att hela tiden lära dig nya saker, och kommer givetvis att bli upplärd och utbildad i våra produkter.

Hos oss belönas din arbetsinsats. Vi ställer höga krav och i gengäld erbjuds du mycket eget ansvar, frihet och personlig utveckling.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons