Sala

Sala kommun söker Arbetsledare till Repro/tryckeri

Om arbetsplatsen

Arbetsmarknadsenhetens (AME) verksamhet omfattar arbetsmarknad och integration. Målet med verksamheten är att bidra till att få fler personer till egen långsiktig försörjning genom olika arbetsmarknadsinsatser samt integrationsarbete. Vi samverkar med Vuxnas lärande, Arbetsförmedlingen, ekonomiskt bistånd, grund- och gymnasieskolan, kommunens övriga förvaltningar och bolag samt föreningar och näringslivet m.fl.

De praktiska verksamheterna på AME är kommunala arbetsmarknadsinsatser som bedriver ett antal varierande arbeten såsom repro, snickeri, naturvård, textil, café, butik, verkstad, städ, transport, Fritidsbank m.fl.

På enheten arbetar 25 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I det dagliga arbetet handleder du personer som med en personlig handlingsplan siktar mot arbete eller studier. Som arbetsledare ansvarar du också för planering, inköp, prissättning, marknadsföring, kundkontakter, produktion, försäljning och leverans av grafiska produkter. Du leder arbetet enligt kommunens mål och riktlinjer och ser till att gällande lagar och avtal följs.

Du kommer att ansvara för reproavdelningen där deltagarna arbetar med att tillverka affischer, broschyrer, foldrar, visitkort, storformat, boktryck, skyltar och textiltryck m.m.

Du kommer att leda deltagare i sina dagliga arbetsuppgifter och stötta dem i vägledande samtal. Du gör också kontinuerliga uppföljningar med deltagare tillsammans med konsulent.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som arbetsledare krävs goda ledaregenskaper och en hög grad av ansvarskänsla. Vi ser att du som söker har erfarenhet av arbete inom tryckeri/repro.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du som söker har en hög grad av social kompetens, självständighet och initiativförmåga. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Rollen ställer höga krav på samarbetsförmåga och kommunikativa färdigheter. Du är engagerad och mån om att stötta deltagarna i deras utveckling.

Tjänsten kräver erfarenhet av att arbeta stödjande, med coaching, vägledning eller handledning. Vi ser gärna att du har kunskaper i samtalsmetodik, lösningsfokuserat arbetssätt, MI eller i KBT. Kunskap i arbetsmarknadsfrågor och erfarenhet av arbetsmarknadsinriktad verksamhet är meriterande.

Du är en van användare av Officepaketet och Adobes programvaror för bildbehandling, layout och grafik. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning

Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökan
Ansök senast 2023-02-12.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Adobe lanserar ny lösning för AI-genererade bilder

Oavsett erfarenhet kan alla skapa bilder, ljud, vektorer, videor och 3D-grafik. Det är revolutionernade!

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Roland lanserar budget-flatbäddsskrivare i Europa

”Utmärkt balans mellan funktionalitet och pris.”

Roland meddelade nyligen lanseringen av EU-1000MF, en storformat UV-LED flatbäddsskrivare, på den europeiska marknaden.

EU-1000MF klarar av att trycka på ett brett spektrum av material, upp till 95 mm tjocka, för en mängd olika tillämpningar, inklusive skyltgrafik, event- och butiksdisplayer, inredning och små upplagor av högkvalitativa specialanpassade varor som kan utöka kundernas tryckverksamhet.

Tony Miller, chef för den globala försäljnings- och marknadsföringsdivisionen, säger:

– EU-1000MF är en produkt med utmärkt balans mellan funktionalitet och pris. Hittills har EU-1000MF endast sålts i vissa regioner. Genom att utöka försäljningsområdet till den europeiska regionen syftar vi till att skapa nya möjligheter för att hjälpa våra kunder att expandera sina verksamheter och öka försäljningen.

EU-1000MF finns i två modeller, 4-färg eller 6-färg, med skrivhuvuden i en förskjuten formation för utskrift upp till 27,6 m2/h i 720 x 600 dpi CMYK-läge, vilket gör det möjligt att hantera cirka nio styva 1.220 x 2.440 mm skivor per timme.

UV-bläcket torkar direkt, vilket gör det snabbtorkande och möjligheten att trycka direkt på en mängd olika material såsom akryl, PETG, PVC, skum, PC, trä och aluminiumkompositplattor.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ätbar biljett med hampa vann guld i Cannes reklamtävling

”Buy the ticket, take the ride”

Minns ni Berlins lokaltrafik (Berliner Verkehrsbetriebe) i folkmun BVG som för sisådär fem år sedan tog fram en sko tillsammans med Adidas som fungerade som årskort?

Nu har man om möjligt överträffat sig själva när man tagit fram en ätbar biljett, bestruken med hampaolja för att ”hjälpa resenärerna hantera julstressen”.

Biljetten och dess tillhörande reklamfilm har vunnit guld i Cannes Lion, ett av reklamvärldens mest prestigefyllda priser.

– En ätbar biljett bestruken med hampaolja för en lugn åktur är ett roligt sätt att använda trycksaker, för att citera Hunter S Thompson ”Buy the ticket, take the ride”.

Jens Waernes, en av jurymedlemmarna, motiverade beslutet.

Se hur det fungerar i den välgjorde reklamfilmen här nedan.

Printpower.eu har skrivit om den vinnande biljetten.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

UF-företag vann ”årets innovation” för sin smarta förpackning

”Kan ha stora affärsmöjligheter på lång sikt.”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons