Ruter söker Tryckeribiträde

Söker du ett jobb med möjlighet att lära dig ett nytt yrke? Nu har vi möjlighet att erbjuda ett uppdrag inom tryckeribranschen där du kommer att bli en viktig del av ett lag som arbetar med en coldsetpress i Vellinge. Är du tekniskt nyfiken och har hög arbetsmoral?

Då är det här tjänsten för dig!

Om företaget

Ruter Vellinge är ett coldset tryckeri som ingår i en grupp med två andra tryckerier; Ruter AB i Laholm och Falk Graphic i Falkenberg. Produktionen i Vellinge är uteslutande DR som produceras i en för året nyinstallerad coldsetpress.

Vad erbjuder rollen?

Du kommer att ingå i ett team som producerar DR enligt de ordrar som kommer in och ansvarar för att kvalitén och funktion håller kraven.

I uppstarten får du en grundlig introduktion för att tryggt och på bästa sätt kunna genomföra dina arbetsuppgifter. Säkerheten är prioriterat och arbetet kräver koncentration, noggrannhet och ofta teknisk förståelse.

Detta är ett lagarbete, man packar tillsammans enligt listor som måste bli rätt, tempot kan vara högt.

Har du tidigare erfarenhet av ovan nämnda produkter är det ett stort plus!

Totalt jobbar ca 20 personer på Ruter i Vellinge under ledning av en mycket kunnig och erfaren platschef. Kulturen är kamratlig och man ställer upp för varandra. Arbetet är förlagt på 3-skift.

Vem är du?

Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och framåt. Vi söker dig som är en lagspelare som trivs med att hugga i och är intresserad av ditt jobb. Du gillar att det är tempo och känner stolthet över ditt jobb

– Bra kunskap i matematik är ett krav

– Svenska språket är viktigt både i tal och skrift. Du ska kunna arbeta obehindrat på svenska.

– Färgseende, är ett krav

– Erfarenhet från arbetet inom produktion, industri eller tryckeri är en fördel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Annons