Roupéz söker säljare

Är du en affärsorienterad, pigg och kreativ säljare som har förmågan att lyfta kundrelationer till en ny nivå? Roupéz är ett bolag med lång erfarenhet i branschen med ständig utveckling som ledstjärna.

Vi söker nu en driven säljare som vill vara med och påverka denna utvecklingsresa.

Som säljare hos Roupéz ingår du i ett kompetent och spännande säljteam om ca 8 personer. Här får du arbeta kreativt i säljprocessen, i ett modernt och framåtsträvande företag, där din roll kommer att vara ytterst betydelsefull för företagets fortsatta utveckling.
Du kommer att ansvara för ett antal kunder som du självständigt och uthålligt driver en långsiktig utveckling tillsammans med. I rollen ingår också att hitta nya kunder och se affärsmöjligheter där du genom din kompetens och ditt engagemang skapar förtroende.
Erbjudandet mot kunderna innefattar både produkter/tjänster men också skräddarsydda helhetslösningar. Du är lyhörd och fångar upp köpsignaler för att på bästa sätt kunna erbjuda kunden vad den önskar.
Säljteamets arbete bedrivs utifrån företagets olika fokusområden där många delar i säljarbetet är aktivitetsstyrda.

Med drivna och positiva kollegor så har du tryggheten och lagkänslan som ger dig alla förutsättningar som krävs för att du ska uppnå dina mål.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Jönköping och du rapporterar till Försäljningschefen.

Vi söker dig som älskar att göra affärer, brinner för försäljning och motiveras av ett kreativt och flexibelt arbetssätt med tydligt uppsatta mål.
Du har en högskoleutbildning eller en KY-utbildning med säljinriktning i grunden alternativt en för tjänsten jämförbar arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning, exempelvis inom IT-branschen.

Rollen som säljare kräver att du har förmågan att planera och disponera din egen tid på ett effektivt sätt för att gynna bolagets bästa. För att lyckas behöver du ha en god analytisk förmåga och därigenom kunna strukturera, planera och prioritera.

Du känner en stor glädje för säljarbetet och entusiasmerar och bygger relationer på ett naturligt sätt både i och utanför företaget.

Vidare krävs initiativkraft, affärsmannaskap och ett stort driv. Din talang för kommunikation och samarbete är en styrka där du bidrar till teamet.
Vi ser att du har en mycket god social förmåga, är lyhörd, och har en god språklig förmåga i tal och skrift vad gäller svenska och engelska.

Tillsammans bygger vi en gemenskap som grundar sig på ömsesidig respekt där vi motiverar och stöttar varandra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Välkommen med din ansökan. Sista ansöknings dag är den 13 juni. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Roupéz designar och skapar produktmedia, profilkläder, merchandise och expomaterial. Fysiska produkter som på ett effektivt sätt förstärker och stödjer er digitala kommunikation. Produktmedia står för ca 8 % av mediainvesteringarna i Sverige. Det är troligen det enda media där mottagaren ofta säger tack!

Vi erbjuder kreativa tjänster, projektledning, produktionsinköp, logistikservice och ger tillgänglighet till sortimentet via smarta digitala verktyg. Vi har prioriterat vår omvärldsbevakning som säkerställer att vi alltid erbjuder lösningar i framkant. Med hög kompetens och långa relationer till flera av Sveriges starkaste varumärken är vårt uppdrag att stärka, särskilja och synliggöra våra kunders varumärken.

Tillsammans med er skapar vi en personlig kommunikation som letar sig in i folks vardag.

Information om jobbet

  • Heltid
  • Tillsvidare
  • Vanlig anställning
  • Fast lön
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Teko går med i Euratex

Teko har nu anslutit sig till Euratex som är det förbund som representerar den europeiska textil- och klädindustrins intressen i EU.

– Det kommer många lagstiftningar framöver som berör oss och våra medlemsföretag så det är viktigt att vi kan vara med och påverka så tidigt som möjligt på europeisk nivå. Till exempel The Green Deal som är EU:s färdplan för hållbar ekonomi där flera delar påverkar textil- och modeindustrin, säger Anne Ludvigson, styrelseordförande i Teko, i ett pressmeddelande.

EU är enligt uppgift världens näst största exportör av textilier och kläder. 2019 kom 24 respektive 29 procent av världens försäljning Från EU.

Euratex representerar omkring 160.000 företag med en omsättning på 162 miljarder euro och 1,5 miljoner arbetstagare. Mer information hittar du här.

redaktionen@branschkoll.se

Leverantör öppnar nytt showroom i centrala Stockholm tillsammans med två andra varumärken

redaktionen@branschkoll.se

Profilservice-bröderna utsedda till årets unga företagare

profilservice

Adam och Johan Zollner som tillsammans driver WDP Profilserivce har utsetts till årets unga företagare i Linköping, i den årliga tävlingen som Företgarna anordnar.

Delar av motiveringen lyder så här:

Kunderna är allt från enmansföretag till globala verksamheter och oavsett omfattning kan företaget leverera varor efter varje kunds förutsättningar. Detta tack vare att organisationen är skalbar och smart uppbyggd. Allt från egen tryckproduktion in-house till ansvarsfull handel med lokal närvaro i Asien. Man satsar hårt på, att så långt det är möjligt, arbeta med cirkulär ekonomi och leverantörerna måste arbeta med justa villkor och hållbarhet. 
År 2015 bildades koncernbolaget Zollner Group där Profilservice ingår tillsammans med systerföretaget Nordic Souvenir och som de också driver flera projekt och löpande samarbeten med.
.. läs mer här.

I och med det här går man nu vidare till regionfinalen.

I videon nedan kan du se en 2 minuter lång intervju med bröderna Zollner som Företagarna gjort.

redaktionen@branschkoll.se

Team Workwear fortsätter värva medlemmar – ny yrkesbutik hoppar på

yrkeskläder

Senaste medlemmen i Team Workwear är Total Skydd & Underhåll, en yrkesbutik med bas i Flen som anslöt sig nu i början av juni.

– Det känns väldigt kul och spännande. Att kunna driva kedjan tillsammans mot nya gemensamma mål ger en otrolig möjlighet till utveckling för oss alla. Och med en gemensam plattform för inköp och marknadsföring blir vi otroligt starka tillsammans, säger Anders Karlsson, vd på Total Skydd & Underhåll i ett pressmeddelande.

Total Skydd & Underhåll grundades år 2000 och 2019 tog de nuvarande ägarna Sandra Åslund och Anders Karlsson över, efter att dåvarande ägare gick i pension.

Företaget jobbar med försäljning av arbetskläder och hygienprodukter under eget varumärke samt skyddsutrustning. Och den största delen av försäljningen sägs ske till företag, stat och kommuner.

– Vi är mycket glada över att ha Total Skydd & Underhåll med som nya medlemmar i kedjan. Anders och Sandra har mycket energi, lång erfarenhet från branschen och av att driva butik. Det ska bli kul att jobba med dem i deras och våra gemensamma satsningar framöver, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.

LÄS OCKSÅ: Team Workwear knyter till sig tre nya butiker

Den som räknar vet att det här blir den fjärde nya butiken som ansluter sig till Team Workwear-kedjan i år. Intresset för medlemskap i kedjan är stort berättar kedjeledare Per Spett:

– Intresset är stort och det finns ett tydligt behov av en frivilligkedja inom workwear idag – en marknad med många fristående butiker som drivs av duktiga entreprenörer som vill fortsätta att driva och utveckla sitt företag. För dem är vi en perfekt partner för att kunna stärka affären gentemot de centralägda kedjorna.

redaktionen@branschkoll.se