Sunne

Rottneros söker Teknikchef

Om rollen:
Som Teknikchef driver du företagets utveckling av befintlig och framtida teknisk utrustning för formpressad fiber med kringutrustning. Du leder, driver och genomför förbättrings- och investeringsprojekt från initierad kontakt till validerad överlämnad teknikutrustning tillsammans med interna och externa resurser. Du verkar för högsta säkerhet, energi- och processeffektivitet samt att rätt metoder och verktyg används i processen. Du har personalansvar och säkerställer att vår tekniska utrustning underhålls för hög tillgänglighet. Som nyckelperson för strategisk måluppfyllnad ingår du i ledningsgruppen samt rapporterar till Platschef.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill driva vår maskinteknik till nya nivåer och som trivs med operativt liksom strategiskt arbete. Du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, meriterande om du har erfarenhet från arbete som ingenjör, gärna inom massa-/pappersindustri.
Med internationella kontaktytor krävs goda kunskaper i Svenska och Engelska, både skriftligt och muntligt. Vidare är du duktig på system och en van användare av Office-paketet.

Som person och ledare är du lyhörd och prestigelös. Du är tydlig i din kommunikation, initiativstark och lösningsorienterad. Att inkludera och värdesätta dina medarbetares åsikter och bidrag är en självklarhet. Vidare är du strukturerad, ordningsam och trivs i miljöer där du själv sätter en stor prägel på företagets utveckling.

Vad erbjuder vi?
Vi är en ung och snabbväxande organisation med fokus på utveckling, som bedrivs i nya lokaler i Sunne.  Du kommer ha stora möjligheter att forma din egen vardag.
Efterfrågan på hållbara produktalternativ växer i en hög takt. Vi vill vara en del av den pågående förändringen genom att tillhandahålla lösningar som gör det lätt att välja hållbart. Att bevara vår miljö, minimera förpacknings- och matavfall samt reducera användningen av fossila material är för oss en självklarhet. Följ med oss på vår resa om du känner likadant!

Övrig:
Placering: Sunne
Tillträda enligt överenskommelse

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt