Stockholm

Riksdagsförvaltningen söker Printeroperatör

Riksdagsförvaltningen söker dig som har minst sex års erfarenhet av arbete som printeroperatör under den gångna tioårsperioden.

Dina arbetsuppgifter

Som printeroperatör deltar du i den dagliga produktionen av trycksaker till bland annat kammaren, Riksdagsförvaltningen och Riksrevisionen. Det kan till exempel vara protokoll, rapporter, broschyrer, affischer, böcker och visitkort. Det ingår även en hel del efterbehandlingsuppgifter och tunga lyft förekommer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har minst sex års erfarenhet av arbete som printeroperatör under den gångna tioårsperioden. Du ska ha mycket god vana att arbeta med pc i Windowsmiljö.

Det är mycket meriterande om du kan hantera Xerox printrar, Docusp- och Fieryrippar, Canons printrar, Prismarippar och Horizons efterbehandlingsmaskiner (limbindning, falsning, bigning och sadelhäftning). Dessutom är det meriterande om du har en tryckutbildning eller grafisk utbildning och är kunnig i Acrobat och Microsoft Word. Kunskap om hur riksdagen fungerar och riksdagens olika beslutsdokument är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, hög noggrannhet, utpräglat ordningssinne, initiativförmåga och att du är serviceinriktad.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning.

Vi erbjuder dig

I Riksdagsförvaltningen får du jobba med stimulerande, utvecklande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter nära demokratins kärna. Här får du yrkesmässiga utmaningar och bra villkor kring semester, tjänstepension, föräldraledighet och kompetensutveckling. I riksdagens lokaler finns gym och träningslokal med olika träningspass varje dag. Vi strävar efter att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan jobb och fritid. 

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid

Riksdagsförvaltningen tillämpar provanställning.

Ansök via www.riksdagen.se, senast den 7 oktober 2021.
Referensnummer: 16-2021/22

Övrigt

Riksdagsförvaltningen har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber
sig alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband
med denna annons.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons