Logga in

Reloc söker kreativ foliemontör

23 april, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Som montör kommer du att arbeta självständigt med att montera och kvalitetssäkra leveransen av olika typer av inrednings- och företagsprofileringsprojekt. Det kan vara allt från att montera solfilm och profilbudskap på kontor till att inreda kontors- och butiksmiljöer med vårt unika uppgraderingsmaterial. Du kommer att lära dig hela spektrat av företagets produkt- och tjänsteutbud och verka som företagets ambassadör ute hos kunderna. Rätt person kommer kunna ta mer och mer ansvar för planering, genomförande och uppföljning mot dina kunder.

Bland dina arbetsuppgifter ingår:

 • medverka i att ta fram förslag på kundlösningar, materialval m.m.
 • tillsammans med företagsledning bidra till ökad försäljning på plats hos kund
 • planera och genomföra olika typer av montageprojekt såsom solfilm, skyltning, fast inredning utifrån företagets produktutbud
 • bygga långsiktiga kundrelationer på plats vid montagearbetet
 • rätt person kan komma att få utökad ansvarsområde för att bidra till företagets positiva utveckling
 • kund- och kvalitetsuppföljning för att säkra kundnöjdhet

Som egenskaper ska personen ha:

 • du är en driven, kreativ och lösningsorienterad montör/tusenkonstnär som vill utvecklas
 • du trivs med att kunna arbeta självständigt men du ser också gärna på att samarbeta med andra
 • du är duktig på att sälja in idéer och kan enkelt visualisera dem i ord
 • du ha bra sinne för att se utvecklingsmöjligheter hos kunden och du förstår lönsamheten i att skapa långsiktiga relationer
 • du är seriös och affärsmannamässig och du får kunden att förstå värdet av det du levererar
 • du har ett förtroendeingivande och strukturerat arbetssätt och genom god planering, noggrannhet och rätt prioritering kan du lova resultat i rätt tid och med rätt kvalitet
 • du är prestigelös, gillat ett högt arbetstempo och är väldigt lätt att samarbeta med
 • du är nyfiken och vill ta ansvar eftersom du tycker det är roligt att göra ett bra jobb och skapa kundvärde
 • du gillar utmaningar och är tävlingsinriktad

Du bör har god erfarenhet och känsla för att leverera kvalitet och kan uppvisa goda referenser.. Meriterande är om du har erfarenhet av monteringsarbete i liknande bransch- och produktområden. Din utbildning kan vara eftergymnasial yrkesorienterad utbildning inom bygghantverksyrken. Du skall vara en långsiktig relationsbyggare och god kommunikatör samt ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med grafiska program såsom Adobe Illustrator. B-körkort är ett krav.

Du kommer till ett företag med stor entreprenörsanda och som vill utvecklas och växa tillsammans med dig. Du får ett ansvarsfullt och viktigt uppdrag att bidra till företagets utveckling. I nära samarbete med ägarna kommer du att få goda utvecklingsmöjligheter och större ansvar när företaget växer. Du kommer till en modern arbetsmiljö som präglas av öppenhet och framtidstro. Du får marknadsmässiga anställnings- och lönevillkor.

Om New Image:

New Image är en kvalitetsmedveten helhetsleverantör inom inrednings- och företagsprofilering. Företaget erbjuder sina kunder alla typer av budskapsanpassande lösningar inom visuell kommunikation såsom:

 • Skyltsystem & Displaysystem
 • Fordons- och fönsterdekor
 • Solfilm/säkerhetsfilm
 • Uppgraderingsmaterial av interiör/väggar/möbler på kontor
 • Storformat/print
 • Event & mässexponering
 • Presentreklam och yrkeskläder med unika kundönskemål

Med fokus på kvalitet, funktion och kundanpassade lösningar arbetar man med välkända leverantörer och erbjuder även egen tillverkning inom vissa produktområden. Företaget arbetar med certifierade montörer som är försäkrade och som arbetar utifrån företagets uppförandekod, miljöpolicy och arbetsmiljöpolicy. Man erbjuder även generösa garantier till sina kunder på utfört uppdrag. Verksamheten är baserad i Västra Götland men har kunder över hela Sverige och via företagets nätverk av partners kan man leverera worldwide.

Företaget är entreprenörsdrivet och har ambition att växa stort. Du kommer till ett tillväxtföretag vilket innebär stora möjligheter till egen utveckling och karriär. För mer information om New Image besök

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)