Örebro

Reklamproffsen söker vd

Nu letar vi efter dig som vill vara med på Reklamproffsens fortsatta utvecklingsresa! Är du en marknads- och försäljningsorienterad lagkapten som med hjärta vill leda en organisation mot nya mål? Är du villig att gå den där extra biten för att skapa lyckade och långsiktiga affärer? Då kanske rollen som VD med försäljningsansvar hos Reklamproffsen är din nästa utmaning!

Arbetsbeskrivning
I rollen som VD med försäljningsansvar är du ytterst ansvarig för att driva verksamheten framåt och för att säkerställa att bolaget når sina målsättningar. Ett stort fokus i rollen ligger på försäljning och du förväntas växa bolagets affär genom att stärka befintliga och skapa nya kundrelationer. Som VD har du även det övergripande budget-, resultat- och personalansvaret i företaget.

Med stort engagemang förväntas du för att leda, driva och utveckla Reklamproffsen mot nya höjder tillsammans med dina medarbetare. Det innebär också att du analyserar försäljningen och resultatet samt vidtar aktiviteter för att ytterligare förbättra verksamheten. Du rapporterar till styrelsen och ansvarar för att sätta strategier och leda Reklamproffsen mot uppsatta mål.

I din roll arbetar du även vidare på det värdegrundsarbete som utgör fundamentet för kulturen hos Reklamproffsen, vilket grundar sig i värdeorden; stolthet, engagemang och kunskap.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av B2B försäljning och som haft en ledande position gärna inom en liknande bransch, såsom produktmedia eller yrkeskläder. Du är en person som är duktig på varumärkesbyggnad och paketering av ett erbjudande. Med fördel har du ett stort eget nätverk och en förankring i det lokala föreningslivet.

Du är en driven och utvecklingsinriktad person med en mycket god kommunikativ förmåga. Du drivs av att göra affärer, arbetar hårt för att möta kundens förväntningar och för att lösa de problem som kan uppstå längst vägen. Samtidigt är du duktig på att skapa struktur i ditt arbete och arbetar med ett långsiktigt perspektiv.

Ditt ledarskap kan beskrivas som coachande och kärleksfullt med en portion humor och bedrivs i en positiv anda. Du är lagkaptenen som tar täten men som också ser till att alla i gruppen har de bästa förutsättningarna för att lyckas med sina uppgifter.

Information och ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Reklamproffsen – det du blir en del av
Reklamproffsen är ett företag som fokuserar på produktmedia som marknadsföringskanal. Med uppdraget att hjälpa organisationer till tydligare och mer framgångsrik kommunikation genom produktmedia, har Reklamproffsen som mål att bli branschledande genom ett hungrigt förhållningssätt och en ambition att ständigt förbättras – We Do Whatever It Takes!

Under åren 2018, 2019 och 2020 har företaget varit nominerade till branschens finaste pris, Promotionsbiet. Läs mer på www.reklamproffsen.se

Reklamproffsen – en del av Alligo
Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Koncernen omsätter cirka 8,5 miljarder SEK per år och har omkring 2 300 anställda. I Sverige möter Alligo kunderna genom konceptvarumärkena TOOLS, Swedol och Grolls samt genom ett antal lokala specialistbolag där Reklamproffsen är ett av dessa.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons