Luleå

Region Norrbotten söker Grafisk formgivare

Kommunikationsavdelningen är en central stödresurs för hela Region Norrbotten med placering i Luleå. Avdelningen ansvarar för att producera, utveckla och omvärldsbevaka regionens kommunikation och marknadsföring. Vi är 16 medarbetare.

Vi söker
Vi söker dig som har akademisk examen inom grafisk formgivning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har god känsla för form, bild och budskap samt erfarenhet som du skaffat dig under ett antal år med motsvarande arbetsuppgifter på arbetsmarknaden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda större projekt, som att ta fram profildokument och liknande. Det är meriterande om du har kunskaper inom rörliga medier som film och informationsgrafik.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående och strukturerar ditt arbete på ett självständigt sätt, har förmåga att ta initiativ, är strategisk och har god samarbetsförmåga. Det är meriterande för tjänsten om du har helhetssyn och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut samt är kreativ och kan komma med förslag på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Det här får du arbeta med
Region Norrbotten bedriver hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. På så sätt skapar vi förutsättningar för en god livsmiljö här i Norrbotten. Kommunikationsavdelningen är en central stödresurs för hela Region Norrbotten med placering i Luleå. Avdelningen ansvarar för att producera, utveckla och omvärldsbevaka regionens kommunikation och marknadsföring. En av våra medarbetare kommer att gå vidare till annan arbetsgivare och vi söker nu en ersättare. Vi söker en driven grafisk formgivare som kommer att hantera uppdrag från hela vår organisation. Vi söker dig som har några års erfarenhet och som är kreativ, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och uppskattar lagarbete. Du ser vikten av mallar, struktur och enhetlighet. Du ska ha god kunskap i InDesign, Photoshop, Illustrator och After Effects. Viktigt att du även behärskar Officepaketet. Det är meriterande om du har kunskaper inom rörliga medier som film och informationsgrafik. I rollen som formgivare hos oss ingår:
• Ansvar att förvalta och utveckla vår grafiska profil
• Utföra stora delar av vår grafiska produktion själv, men även hantera beställningar externt
• Skapa original, mallar och design för olika enheter
• Du ska kunna hantera hela processen från idé och skiss, till att ta fram färdiga original för print och digitala plattformar.
Du är van att arbeta mot deadline och har en god känsla för form, bild och budskap. Allt det här har du skaffat dig via din examen och ett antal år som grafisk formgivare hon andra arbetsgivare.

Det här erbjuder vi dig
– 
Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
– Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
– Länk till våra förmåner
  

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är dagtid måndag – fredag kl 08,00-17,00 med flextidsavtal.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons