Quadient söker Grafisk tekniker

Är du en tekniker som drivs av tekniska utmaningar och avancerade produktionslösningar?     

Då kan vi erbjuda dig en spännande teknisk roll i ett sammansvetsat serviceteam med gedigen produktkunskap, engagemang och driv där du är med och utvecklar våra kunders tekniska lösningar.     

På vår serviceavdelning kommer du att utgå från vårt Göteborgskontor och stöttar våra kunder i Göteborg med omnejd. Du får ett stort eget ansvar men har även uppbackning av hela det svenska serviceteamet där vi i Stockholm, Malmö och Göteborg har erfarna fälttekniker, säljare, produktspecialister, en servicekoordinator och en innetekniker samt ett större KERN team.        

Du kommer att serva och underhålla våra kunders utrustning inom främst grafisk efterbehandling från ett antal välkända leverantörer såsom Duplo, Multigraf, Hunkeler, Mohr, Ideal och GMP med flera. Med rätt driv och inställning är målet att du kontinuerligt utvecklar dina tekniska kunskaper och färdigheter genom interna utbildningar för att även kunna stötta upp inom KERN och våra storskaliga tekniska produktionslösningar så som kuverteringssystem.

Ansvarsområden:

  • Att planera och utföra underhållsservice
  • Att agera på akuta fel hos och för våra kunder
  • Att Planera och genomför installation och utbildning på vår utrustning
  • Avrapportering av all servicerelaterad aktivitet i vårt affärssystem
  • Att generera affärsmöjligheter till säljavdelningen där behov finns hos våra kunder

Personlig profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetet som tekniker med fokus på så väl elektronik som mekanik. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga driv och viljan av att utvecklas som tekniker.   

Du uppskattar en aktiv arbetsdag med hög grad av problemlösning där du interagerar med och besöker kunder kontinuerligt. Vi värdesätter ett kommersiellt tänk där du har förmågan att utveckla våra serviceåtaganden hos så väl befintliga som nya kunder. Som person är du öppen, flexibel och lyhörd. Du är en ansvarsfull lagspelare som vill bidra till att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B är ett krav.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se