Göteborg

Pulpac söker R&D-tekniker

Vill du jobba i en brännhet bransch där du kan vara med och bidra till en mer hållbar värld? Är du en självgående, mångsidiga och händig person som tycker om att bygga, skruva, meka, mäta och testa? – Då har du just fått chansen till en riktigt spännande framtid!

Vi är ett litet bolag med stora ambitioner! Oavsett yrkesinriktning arbetar alla på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och för att kunna uppfylla den står vi inför nu inför en expansiv fas. Därför söker vi dig som vill bli en del av ett familjärt och engagerat bolag som värnar både om varandra och miljön.

Om tjänsten

Hos oss får du arbeta i en fartfylld och teknikintensiv entreprenörsmiljö där du är med och utvecklar tekniken som kan ersätta all världens engångsplast med hållbara pappersprodukter.

Du blir en del av vårt engagerade R&D-team och arbetsuppgifterna är varierande med fokus på praktiskt R&D- och verkstadsarbete. Du kommer till exempel få arbeta med:

  • Att installera formverktyg i pressar, linjera verktyg, tillverka material och laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet
  • Produktion och testning av samples
  • Tillverkning av nya tekniska lösningar samt ombyggnation/justering/förbättring av befintliga lösningar
  • Att hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler
  • Att medverka vid utveckling av formverktyg och omkringliggande produktionsutrustning

Om dig

Innovation, nyfikenhet och samarbete genomsyrar hela bolaget och för att trivas hos oss är du en prestigelös, initiativtagande och problemlösande person. Tempot kan periodvis vara högt, men vi har alltid arbetsglädjen i fokus. Vidare ser vi att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

För tjänsten krävs att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Vi tror också att du kommer lyckas extra bra hos oss om du har ett genuint intresse för teknik och utveckling. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten behöver du ha körkort. Du är även flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons