Logga in

Nu är det klart – Januarimässan blir digital

I förra veckan offentliggjordes det att PWA väljer att köra en digital mässa även i januari på grund av rådande pandemi. Man följer alltså upp den framgång man hade i augusti, fast med mer tid till att planera och utveckla formatet. Läs mer

Ny podd: Anni Sandgren – I grund och botten handlar det om att ställa frågan är det här dumt eller smart?

I dagens avsnitt av Branschkollpodden träffar vi Anni Sandgren, CSR Manager på New Wave Group. Vi pratar bland annat om, klimatkompensering, var man börjar sitt hållbarhetsarbete och om hur produktmediabranschens hållbarhetsarbete ser ut om tio år. Missa inte det här! Läs mer

Profeels vd om krishantering – ”alla åtgärder vi gör är för att alla ska få behålla jobbet”

(Bild: 10FIKA)

Profeels vd Michael Serrander medverkade förra veckan i den lokala talkshowen ”10FIKA” som arrangeras av Affärsplan Eskilstuna. Där pratar han om hur pandemin påverkat Profeel, ledarskap i kristider och om vikten av att vara kreativ för att hitta en väg ut.

ÅF landar avtal med miljardkoncern

Hållbarhetsfokus är en viktigt ingrediens i det nytecknade avtalet.

Brand Communications storsatsning – från Big Brother-huset till flagship-store

Brand Communications nya kontor och showroom lyser upp Uppsala-natten.

Uppsalaföretaget Brand Communication har i dagarna invigt sitt nya showroom och sedan i våras har man tagit in fyra nya säljare. Nu siktar man på att bli den självklara återförsäljaren i Uppsala och dubbla omsättningen inom ett par år. Läs mer

NWP-ÅF förvärvade konkursbo dagar innan Corona bröt ut – ”När man tittar i backspegeln så har det varit en fantastisk affär”

Det har gått lite drygt ett halvår sedan förvärvet, som visade sig vara helt rätt beslut – trots riskabel tajming. Nu gör man om lite i bolagsstrukturen.

Tryckerisammanslagning skapar regionalt stortryckeri i Västsverige

Mats Wall (bilden längst till höger) är vd och ägare på RisbergsAdbox som tillsammans med Cela skapar en helt ny grafisk aktör i Västsverige.

RisbergsAdbox och Cela Grafiska går samman och bildar ett helt nytt grafiskt fullserviceföretag i Uddevalla. Läs mer

Här är de snyggaste trycksakerna, presentaskarna och bilwrappsen

Fespa Awards 2020 är avgjort och det finns ett svenskt företag med bland vinnarna! Oavsett var vinnarna kommer ifrån så utlovas riktigt snygga produkter. Läs mer

Deval storsatsar på marknadsföring och siktar på samarbete Amazon

Regissören Daniel Fridell skapar filmer till Deval. (Bild: Press)

Klädleverantören Deval har tagit ett omfattande nygrepp på sin verksamhet och lanserar flera nyheter, inklusive reklamfilmer producerade av kända svenska regissörer och framtida samarbeten med Amazon.

Ny leverantör av arbetsbyxor – endast online och utan ÅF

De tre grundarna till den nya leverantören av arbetskläder.

Det har startat upp en ny leverantör av arbetsbyxor, och man säger sig ha skapat framtidens arbetsbyxa, vilket betyder – ”miljövänlig, prisvärd, jämställd och med stretch”.

Så gick det för branschens nykomlingar 2019

Branschkoll har gjort en sammanställning över hur verksamhetsåret 2019 gick för nystartade produktmediabolag. Är det en god idé att starta, eller är den svenska marknaden mättad?

4Sign breddar sin leverantörsbas – ”en utvärderingsperiod kan man säga”

I dagarna kom ett pressmeddelande om att 4Sign och Signcom inleder ett nytt samarbete. Branschkoll har varit i kontakt med 4Signs kedjeledare Jonas Albinsson som berättar mer om det nya samarbetet och hur det passar in i 4Signs övergripande strategi.

Bransch-disruption: Gelato lägger till kläder i plattformen

Norska Gelato som är en av tryckerivärldens största globala plattformar lägger nu till kläder i sitt utbud. Kommer göra det möjligt för en mängd olika aktörer att sälja kläder med print.

Branschkollpodden med Kjell Harbom – ”Är man bara med över påsk 2021 så klarar man sig nog”

I det här avsnittet av Branschkolls produktmedia-podd träffar vi SBPRs vd Kjell Harbom och pratar bland annat om hur Corona-halvåret har varit och om SBPRs senaste undersökning produktmedia 3.0, lyssna här nedan. Läs mer

Team Workwear växer med fem nya butiker

Bild från Svea Yrkes & Profilkläders butik i Västerhaninge.

Den nystartade kedjan för arbetskläder, Team Workwear, har i början av september fått hela fem nya butiker som nu går under den medlemsdrivna kedjans banderoll.