Logga in

Profilservice söker Lager- och produktionsansvarig

12 augusti, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Vill du ha ett arbete där du både får arbeta praktiskt, men även planera, leda och strukturera? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i en organisation som ständigt växer och förbättras? Låter detta intressant? Vi söker en lager- och produktionsansvarig, som ansvarar för att den dagliga driften flyter på och utvecklas!

Om rollen

Som lageransvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för lagret samtidigt som du arbetar sida vid sida med dina kollegor. Arbetsuppgifterna innebär logistik- och orderplanering, in- och utleveranser, godskontroll, och inventering. Utöver lagerarbetet planerar du och utför jobb i vårt tryckeri. Du har full koll på allt som händer på lagret och har en bra dialog med dina kollegor på vårt backoffice. Vidare driver du aktivt förbättrings- och utvecklingsarbeten av arbetssätt och processer.

Om dig

Du arbetar självständigt och planerar själv upp din arbetsdag, vilket ger dig chansen att växa in i en bred roll med mycket ansvar. Idag är det två personer på avdelningen, var av du ska fördela arbetsuppgifter mellan dig och din kollega. Inom 12 månader räknar vi med att vara ytterligare en person på avdelningen.Du arbetar strukturerat och planerat, även under mer hektiska perioder. Du är en flexibel och samarbetsvillig person som arbetar noggrant och har stort sinne för ordning och reda. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Urval sker löpande, och datum för tillträde av tjänsten är flexibelt.

Om oss

Profilservice.se är en del av Zollner Group och inriktar sig på att hjälpa företag och organisationer med att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till större landsting och noterade bolag. Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Koncernen

Zollner Group AB, omsätter totalt över 70 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi det senaste året även mottagit pris som DI Gasellföretag, Veckans Affärer Superföretag samt blivit nominerade till Årets mest engagerade företag i Linköping och årets leverantör på Pressbyrån. I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra 30 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på Profilservice.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Han blir e-commerce manager för Danagårdlithos e-handelssatsning

Fredrik Lindbom blir ansvarig för Danagårdlithos satsning på e-handel. I somras förvärvade man sajten Colourpicture.se som blir basen för det nya affärsområdet som hjälper företag med presentreklam, profilkläder och tryckt material i alla möjliga former och format. (mer…)

Umeå Bokbinderi levererar till hela Sverige – med Instragram som språngbräda

Anne Kaartinen på Umeå Bokbinderi granskar kvalitén på arbetet innan det bearbetas vidare och slutligen skickas till kunden – och även ofta direkt till konsument. (Bild: Instagram @umeabokbinderi)

Det falsas och limmas. Häftas och präglas. Knivarna skär och nålarna syr. På Umeå Bokbinderi, ett av Sveriges få fristående bokbinderier, skapas det grafiska produkter med stor bredd. Nu jobbar man hårt för att nå ut med sina tjänster till tryckerier i hela landet. (mer…)

Världsledande PDF-expert till Sverige – Ghent Workgroups David van Driessche kommer till Workflow Summit

David van Driessche, som är ytterst ansvarig för arbetet i Ghent Workgroup, kommer till Workflow Summit i Stockholm för att prata om PDF, HMTL och Javascript. Ett unikt tillfälle att träffa en av världens främsta experter på PDF-teknologin. (mer…)

Millennie-generationen dödade print – återupplivas av generation Z

En ny generation tar till sig det tryckta mediet – och de gillar det!

Självkörande PDF-filer – skapar enorma tidsbesparingar

Det är inte bara bilar som blir självkörande – grafiska arbetsflöden kör samma väg. (mer…)

Köper 4 nya offsetpressar – ”den som kan investera har stora möjligheter”

Livonia Prints Trond Erik Isaksen på Bokmässan i Göteborg tillsammans med Ivan Taborsak som är ny säljare i Sverige.

Flyttar, investerar och satsar vidare i Sverige. (mer…)

Förlag breddar med nytt affärsområde inom e-handel

Skapamers två grundare Carl Fenson och Elias Holmer tillsammans med Bodil Ericsson Torp, vd på Aller Media. (Foto: Stellan Stephenson)

Innehåll och e-handel går hand i hand.

Digital papperskorg generar marknadsföring och försäljning – letar samarbetspartners

Pantanovas digital papperskorg skapar uppståndelse på gatorna i Linköping.

Skapar en brygga mellan den fysiska och digitala världen. (mer…)

Fujifilms arkmatade inkjetpress till Norden – Edvard Schneidler ny försäljningsagent

Michael Mossberg på Edvard Schneidler som är ny agent för Fujifilms Jetpress i Sverige och Danmark.

Edvard Schneidler blir ny agent för Fujifilms arkmatade inkjetpress Jetpress 750S och arbetsflödet XMF i Sverige och Danmark. (mer…)