Logga in

Profilservice söker Lager- och produktionsansvarig

12 augusti, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Vill du ha ett arbete där du både får arbeta praktiskt, men även planera, leda och strukturera? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i en organisation som ständigt växer och förbättras? Låter detta intressant? Vi söker en lager- och produktionsansvarig, som ansvarar för att den dagliga driften flyter på och utvecklas!

Om rollen

Som lageransvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för lagret samtidigt som du arbetar sida vid sida med dina kollegor. Arbetsuppgifterna innebär logistik- och orderplanering, in- och utleveranser, godskontroll, och inventering. Utöver lagerarbetet planerar du och utför jobb i vårt tryckeri. Du har full koll på allt som händer på lagret och har en bra dialog med dina kollegor på vårt backoffice. Vidare driver du aktivt förbättrings- och utvecklingsarbeten av arbetssätt och processer.

Om dig

Du arbetar självständigt och planerar själv upp din arbetsdag, vilket ger dig chansen att växa in i en bred roll med mycket ansvar. Idag är det två personer på avdelningen, var av du ska fördela arbetsuppgifter mellan dig och din kollega. Inom 12 månader räknar vi med att vara ytterligare en person på avdelningen.Du arbetar strukturerat och planerat, även under mer hektiska perioder. Du är en flexibel och samarbetsvillig person som arbetar noggrant och har stort sinne för ordning och reda. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Urval sker löpande, och datum för tillträde av tjänsten är flexibelt.

Om oss

Profilservice.se är en del av Zollner Group och inriktar sig på att hjälpa företag och organisationer med att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till större landsting och noterade bolag. Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Koncernen

Zollner Group AB, omsätter totalt över 70 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi det senaste året även mottagit pris som DI Gasellföretag, Veckans Affärer Superföretag samt blivit nominerade till Årets mest engagerade företag i Linköping och årets leverantör på Pressbyrån. I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra 30 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på Profilservice.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Tryckeri täcker taket med solceller

Har installerat 1.500 kvadratmeter solceller på taket till sina nya lokaler i Stockholm. (mer…)

Tryckeri lanserar nytt varumärke med bas i Göteborg – ska sälja tryckta inredningslösningar

Ska göra det lättare för kundernas inredningsidéer att bli verklighet. (mer…)

Framgångsrikt tyskt poster-företag till Norden

Posterlounges produktionsanläggningen strax utanför Leipzig.

Tyska Posterlounge har i dagarna lanserat en svensk webbshop efter ett ökande intresse från svenska konsumenter under en längre tid. (mer…)

Pappersbatteriet ett steg närmare att bli verklighet – dags för kommersiell testning

Bild: Lars Sandberg, Innovation Leader vid Billerudkorsnäs

Billerudkorsnäs fortsätter sin utveckling av pappersbatteri

Ikea skrotar katalogen i Danmark – ”vi utforskar just nu hur framtiden för IKEA-katalogen ska se ut”

I vissa länder provar man med flera utgåvor av katalogen – i andra slutar man helt.

Strands Grafiska köps upp

Bröderna Strand tillsammans med Peter Veres. (Bild: Press)

Brover Group — som äger Justnu och Printer — förvärvar Strands Grafiska. (mer…)

Dansk aktör inom visuell kommunikation gör svenskt storförvärv

Tar jättekliv i sin tillväxtresa på den svenska marknaden.

”Branschen är besatt av automatisering” – Grafkom tillbaka med Workflow Summit

Anna Oñate driver OctoBoost, Christian Weyer har startat Crispy Mountain och Kairit Parker från iOnPrint är alla djupt engagerade i att automatisera grafiska flöden. Du träffar dem på Workflow Summit.

Nätverket Grafkom är i höst tillbaka med succén Workflow Summit om arbetsflöden och automatisering. De tre första talarna är nu presenterade – de kommer från Tyskland och Estland – man satsar i år på att ytterligare förstärka det internationella perspektivet. (mer…)

Lanserar robot för packning på pall – sålde 12 direkt

Har tagit fram en lösning för packning av buntar på pall med en robot. 12 system såldes direkt vid lanseringen i maj.