Logga in

Profilservice söker Innesäljare

08 maj, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Som innesäljare jobbar du nära dina kunder och är delaktig i hela orderprocessen, från beställning till leverans. Du kommer ingå i ett positivt team på fyra medarbetare som har ett tätt samarbete, högt till tak och fokus på arbetsglädje för att kunna leverera bästa lösningen för kunden. I rollen som innesäljare kommer du jobba med att vidareutvecklare kundrelationer, aktivt arbeta med olika orders från start till leverans samt vara med och vägleda kunden i design och val av produkter.

I din roll som innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara;
– Skapa och följa upp offerter
– Vägleda och hjälpa kunden i designen av deras profilprodukter
– Vidareutveckla och fördjupa kundrelationer
– Följa upp leveranser
– Se kundens behov och skapa merförsäljning

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och gärna har eftergymnasial utbildning inom försäljning. Tidigare erfarenhet av företagsförsäljning (B2B) är meriterande för tjänsten.

Vidare ser vi att du gillar och drivs av försäljning och har en förmåga att se helheten i både kunden och i affären. Du trivs att arbeta strukturerat och planerar din dag för att kunna utföra arbetet effektivt och noggrant. Du tycker även att det är roligt och inspirerande med problemlösning och kommer ofta med kreativa lösningar. Vidare är du en positiv lagspelare som trivs att jobba mot uppsatta mål och tycker att försäljning är genuint roligt!

Om Profilserivce.se
Profilservice.se är ett profilbolag som hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder, även kallat produktmedia. Bolaget ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till större landsting och noterade bolag där produkterna handlas digitalt via Profilservice.se avropssystem. Bolagets styrkor är kreativa produkter, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler. Profilservice.se grundades 2010 och tillhör sedan 2015 Zollner Group AB. Koncernen omsätter idag 64 MSEK.

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)

Investerar 5 miljoner i offset – ska bli störst i Norrland

Lennie Nylén vd Arkitektkopia i Umeå till vänster och till höger Per Lundberg, vd på Lundbergs Grafiska, som levererar tryckpressen.

Arkitektkopia i Umeå har investerat i en offsetpress för att kunna möta efterfrågan från kunderna. (mer…)