Logga in

Profilservice söker Innesäljare

08 maj, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Som innesäljare jobbar du nära dina kunder och är delaktig i hela orderprocessen, från beställning till leverans. Du kommer ingå i ett positivt team på fyra medarbetare som har ett tätt samarbete, högt till tak och fokus på arbetsglädje för att kunna leverera bästa lösningen för kunden. I rollen som innesäljare kommer du jobba med att vidareutvecklare kundrelationer, aktivt arbeta med olika orders från start till leverans samt vara med och vägleda kunden i design och val av produkter.

I din roll som innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara;
– Skapa och följa upp offerter
– Vägleda och hjälpa kunden i designen av deras profilprodukter
– Vidareutveckla och fördjupa kundrelationer
– Följa upp leveranser
– Se kundens behov och skapa merförsäljning

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och gärna har eftergymnasial utbildning inom försäljning. Tidigare erfarenhet av företagsförsäljning (B2B) är meriterande för tjänsten.

Vidare ser vi att du gillar och drivs av försäljning och har en förmåga att se helheten i både kunden och i affären. Du trivs att arbeta strukturerat och planerar din dag för att kunna utföra arbetet effektivt och noggrant. Du tycker även att det är roligt och inspirerande med problemlösning och kommer ofta med kreativa lösningar. Vidare är du en positiv lagspelare som trivs att jobba mot uppsatta mål och tycker att försäljning är genuint roligt!

Om Profilserivce.se
Profilservice.se är ett profilbolag som hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder, även kallat produktmedia. Bolaget ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till större landsting och noterade bolag där produkterna handlas digitalt via Profilservice.se avropssystem. Bolagets styrkor är kreativa produkter, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler. Profilservice.se grundades 2010 och tillhör sedan 2015 Zollner Group AB. Koncernen omsätter idag 64 MSEK.

De bygger Tetra Paks första digitalpress – produktanpassning, kundinteraktion och spårbarhet i fokus

Tetra Pak tar ett stort steg när de nu börjar utforska den digitala trycktekniken för sina dryckesförpackningar. (mer…)

Modegigant teamar upp med heta Sulapac – ska ersätta plastförpackningar

Nyligen skrev vi om Sulapacs nedbrytbara sugrör – nu inleder de ett samarbete med det globala mode- och skönhetsvarumärket Chanel. (mer…)

De blir Svenska Fotbollförbundets tryck- och logistikpartner inom merchandise, profil och evenemang

(Bild: Pressbild)

Promotionbolaget kommer vara en central samarbetspartner i att utveckla och marknadsföra fotbollsförbundets merchandise, profilprodukter och evenemangsprofilering. (mer…)

Europeiskt onlinetryckeri startar webbshop för produktmedia – ”trycksaken är den bästa annonsen”

Den digitala printerjätten har nosat på produktmedia ett tag, men nu kliver de in med bägge fötterna. 

Allt fler vill ta pauser från det digitala – hjälp människor att koppla av

Två av tre vill ha obligatoriska pauser från sina digitala enheter, samtidigt som 1 av 4 från millennie-generationen hellre hade tappat luktsinnet än varit tvungen att sluta använda sina teknikprylar. (mer…)

Rätt förpackning kan reducera klimatpåverkan med 99 procent

Att byta förpackningsmaterial från plast till papper kan reducera klimatpåverkan med upp till 99 procent – förpackningsdesigners kan spara mycket på miljön genom att välja rätt. (mer…)

Stora Enso ansluter till textilprojekt startat av H&M och Ikea

(Bild: Inter IKEA Systems)

Stora Enso ska bygga en demo-anläggning för förvandling av trä till textil.

Självlysande annons i DI Weekend – släck lampan och läs hela budskapet

(Bilder: Skärmdumpar från film Youtube)

I DI Weekend nyligen satsade Volkswagen extra på en annons med självlysande tryckfärg – även omslaget på tidningen använder den självlysande färgen. (mer…)

Etiketter och tryckpapper av gräs

Det nya materialet är till 50 procent gjort av gräs – med bland annat kraftigt minskad vattenåtgång vid tillverkningen. Papperet som lanserades 2017 finns nu också som etikettmaterial.  (mer…)