Linköping

Profilservice söker inköpare/orderadministratör

Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen?

Profilservice.se hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter, och driver även ett stort antal webbshoppar åt våra kunder. Kunderna är allt från enmansföretag till kommuner, regioner, myndigheter och börsnoterade bolag. Vår ambition är att revolutionera profilbranschen och vi söker nu en inköpare/orderadministratör som vill vara en del av teamet på inköpsavdelningen och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Vill du arbeta i ett företag med visionen att revolutionera branschen? Som inköpare på Profilservice kommer du rakt in i en dynamisk, utvecklingsinriktad och energirik miljö. I rollen som inköpare/orderorderadministratör ansvarar du för att ordrar hanteras effektivt och korrekt under hela processen från inköp till leverans, så att beställda produkter levereras i enlighet med det kunden beställt. Som inköpare är du en spindel i nätet mellan våra säljare, kunder och leverantörer.

Vem trivs hos oss

Vi motiveras och drivs av att alltid överträffa våra kunders förväntningar, vilket leder till att vi utmanar alla gängse arbetssätt i branschen för att nå ökad effektivitet och kortare leveranstider! Vi arbetar utifrån ”The Profilservice Way”, vilket innebär standardiserade arbetssätt under ständig utveckling för att nå maximal optimering, kvalitet, kundnöjdhet och affärsnytta.

Din profil

Du är stresstålig, effektiv och noggrann. Du klarar att hantera ett högt tempo med många ordrar parallellt, har ”koll på läget” och strävar efter att hitta sätt att förbättra våra arbetssätt och rutiner på. Du har fallenhet för administrativt arbete, en förmåga att få saker gjorda och att ge god service. Du känner ägarskap för dina arbetsuppgifter och ser till att det du ansvarar för blir gjort i tid och med god kvalitet.

Du kan ha en utbildning från universitet eller yrkeshögskola, troligen med inriktning mot inköp, ekonomi, logistik eller ett närbesläktat område, eller har förvärvat erfarenhet inom orderadministration genom arbetslivserfarenhet. Datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om oss

Profilservice ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi omsätter över 200 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Från 1 april 2021 är också WDP (We Do Promotion) en del av Profilservice. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till ”Årets Profilföretag” av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 50 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Varberg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Linköping

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Neh investerar i nytt evenemangsbolag och anställer vd till detsamma

Neh fortsätter fördjupa sina satsningar på eventbranschen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Voky satsar på trycksaker – anställer fyra pers från ett tryckeri

”Kunderna ska inte behöva kontakta olika leverantörer för att få sina produkter.”

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ahlsell förvärv ännu en yrkesbutik i Norge

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De har köpt Norges första Coloreel

redaktionen@branschkoll.se
Annons