Profilservice söker Bid Manager

Är du businessminded och grym på kalkyl?

Profilservice.se är en del av Zollner Group och hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till kommuner, regioner, myndigheter och noterade bolag. Vi driver utvecklingen av profilbranschen i Sverige och söker nu ytterligare en Bid Manager som vill vara en del av vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Gillar du business och stora affärer? Är du bra på att identifiera smarta lösningar i affärer och trivs med ett högt tempo? Då är det denna roll du ska söka! Hos oss på Profilservice kommer du att få en fartfylld roll med många anbud som skall lämnas och där din kompetens kommer göra stor skillnad!

Som Bid Manager ingår du i ett anbudsteam och ni har tillsammans fullt ansvar för alla delar inom anbudsprocessen med målsättningen att formulera vinnande anbud för Profilservice räkning. Du kommer att analysera avtal och dess förutsättningar, genomföra priskalkyler, lämna anbud vid offentliga upphandlingar samt driva arbetet med att hela tiden kvalitetssäkra avtals- och anbudsarbetet. Du rapporterar till Head of Bid Management, i samråd med VD utvecklar ni tillsammans strategier och affärsmöjligheter. 

Om dig

Vi eftersöker dig med en kandidatexamen inom ekonomi, juridik, civilingenjör eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenheter inom avtal, upphandling, inköp, affärsjuridik eller liknande. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av upphandlingar sedan innan, men då du kommer att få en gedigen introduktion hos oss är det inte ett krav. Tidigare erfarenhet av juridiska frågor är starkt meriterande.

Du har god vana av Excel och administrativt arbete. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god analytisk förmåga och lätt för siffror, samt föredrar ett proaktivt arbetssätt där du genomgående eftersöker nya affärsmöjligheter. Du har en fallenhet för affärer och besitter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. I ditt arbete är du noggrann, stresstålig och prestigelös.

Mer om oss

Profilservice ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi omsätter över 200 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Från 1 april 2021 är också WDP (We Do Promotion) en del av Profilservice. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till ”Årets Profilföretag” av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 50 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Varberg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se och www.nordicsouvenir.com

Varmt välkommen med din ansökan! 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hon blir Brover Groups nya E-Commerce Manager

brover group

Brover Group som äger Justnu, Printer och Calligraphen har anställt Helen Johansson som E-Commerce Manager till huvudkontoret i Borås.

– Helen kommer att ansvara för våra dotterbolags e-handelssatsningar och vara drivande i vår digitala omställning, säger Brover Groups CMO, Martin Ghaoui, i ett nyhetsinlägg.

Helen beskrivs som en Senior SEO-strateg med en magisterexamen i dataekonomi och även bedrivit utbildning inom digital marknadsföring.

– Helen har precis den bakgrund och kunskap som vi behöver inom Brover Group. Hon kommer att vara drivande för att våra dotterbolag ska kunna ta ledande positioner inom e-handel och digitalisering i sina respektive områden, säger Brover Groups vd, Jan Veres.

Helen tillträdde rollen den 7 juni.

redaktionen@branschkoll.se

28 oktober: Print Next har fått ett datum

Nätverket Grafkom, Grafiska Företagen och Nopa gör ett tredje försök att arrangera Print Next – ”Nordens största nätverksträff för grafisk bransch”.

Det blir den 28 oktober och platsen är hotell Royal Park i Frösundavik i Stockholm.

Det är en tidigare idrottsanläggning som byggt om till konferenslokal och studio under pandemin. Högt i tak och gott om plats/luft.

Spännande talare och nätverkande i branschen utlovas – så boka datumet redan nu.

Anmälan är öppen!

redaktionen@branschkoll.se

Revisionsbolag vinner tvist mot trycksaksbolag i konkurs – slipper betala 11 miljoner i skadestånd

redaktionen@branschkoll.se

Ännu ett år med minskande klimatpåverkan för Lessebo

redaktionen@branschkoll.se