Nässjö

Professionals Nord söker Packaging Engineer (för kunds räkning)

Har du en relevant utbildning eller erfarenhet av förpackingsdesign? Har du ett intresse för att utveckla kreativa och hållbara förpackningslösningar? Då har du nu möjlighet att bli en del av ett uppdrag hos en multinationell tillverkare av utomhusprodukter i Huskvarna. Just nu söker vi efter en nyfiken Packaging Engineer som vill bli en del av företagets team för förpackningsutveckling.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund efter en Packaging Engineer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under tolv månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se.

Du erbjuds

  • En möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där du kommer att möta utmaningar och möjligheter inom förpackningsutveckling som bidrar till företagets framgång
  • En möjlighet att vara en del av ett team som strävar efter att minska klimatpåverkan genom att optimera förpackningslösningar
  • Tillgång till kontinuerlig utbildning och möjligheter att utveckla din expertis inom förpackningsutveckling och Artios CAD

Arbetsuppgifter
Som Packaging Engineer tillhör du ett team vars främsta uppgift är att skydda produkten under dess färd från fabriken till kunden, en resa som även bör vara effektiv ur både logistiskt och miljömässigt perspektiv. Din primära roll i teamet är att fungera som en av företagets experter inom förpackningsutveckling och optimering av förpackningslösningar. Du kommer att delta i nya projekt kopplat till förpackningsutveckling och arbeta med förbättringar av det befintliga sortimentet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Utveckla, konstruera och optimera förpackningslösningar med fokus på produktskydd, kundupplevelse och miljöhänsyn
  • Upprätthålla en expertkunskap inom förpackningsutveckling och hålla dig uppdaterad om branschutvecklingen samt följa interna riktlinjer för förpackning

Vi söker dig som

  • Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Besitter kunskaper i Artios CAD
  • Har kunskap om olika förpackningsmaterial och produktionsmetoder
  • Är flytande i svenska i tal och skrift samt har mycket goda engelska kunskaper

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med förpackningsutveckling inom well och har kunskap om träemballage.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Packaging Engineer. Vi tror att du är en lagspelare som värderar samarbete med kollegor och andra interna avdelningar högt. Vidare är du kommunikativ i dialog med andra och kan ta ansvar för dig själv och ditt team. Då du kommer ges möjlighet att få ta stort ansvar från dag ett så krävs det också att du har ett driv, engagemang och vilja att vara med och påverka.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons