Lidingö

Printline söker Grafisk Designer

Vi söker dig som är utbildad inom grafisk formgivning, som brinner för det visuella intrycket och trivs med att skapa både större designprojekt och enklare original.

Om Printline Idéproduktion AB

Printline är en designbyrå och ett tryckeri sedan 1992. Vi bygger varumärken och innovativ kommunikation genom att skapa eller stärka identiteten hos företag för att öka deras attraktionskraft och få dem att synas för rätt målgrupp, i rätt kanaler och med rätt känsla.

Våra kunder är både stora och små företag som lägger stor vikt vid kvalitet, kunskap och leveranstrygghet. Vårt mål är att ge exceptionell service och att överträffa kunders förväntningar.

Vår företagskultur kännetecknas av glädje, kreativitet, engagemang, ansvar och teamwork. Vi är ett aktivt och sportigt gäng som ser fram emot en ny lagspelare.

Arbetsuppgifter

I rollen som som grafisk designer hanterar du hela processen från idé och skiss till färdigt original. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar framtagning och kontroll av original och korrektur, bildhantering och framtagning av mockups. Du är även delaktig i framtagning av grafiska profiler med bildspråk samt den interna utvecklingen av Printlines varumärke.

Profil

Utbildning: Relevant utbildning inom grafisk kommunikation med goda kunskaper inom färg och form.

Erfarenhet: Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet från exempelvis marknadsavdelning eller reklambyrå. För oss är din personlighet, driv och glöd av större vikt än många års erfarenhet.

Språk: Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Övrigt: Du arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator, Photoshop. Det är en merit om du dessutom är en duktig fotograf och är trygg i WordPress.

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen är du en kreativ problemlösare som brinner för både design och funktion. Du är initiativtagande, driftig och noggrann. Vi ser även att du har förmågan att hantera och leverera med hög kvalitet i flera projekt samtidigt. Du är trevlig och tillmötesgående i din kommunikation med såväl kunder och kollegor.

För att trivas på Printline är du en aktiv person med tävlingsanda och driv som gillar utmaningar. Du gillar att utforska nya trender och tekniker inom branschen. Vi ser även att du trivs på en arbetsplats som är i ett expansivt skede och att du vill bidra till vår utveckling.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning

Start: Flexibel start

Plats: Lidingö, Stockholm

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Vi tar emot alla ansökningar med personligt brev, CV och portfolio via mail till jobba@printline.se. Vänligen ange ”Ansökan: Grafisk Designer” i ämnesraden. Ansökningar som saknar personligt brev, CV eller portfolio kommer inte att behandlas.

Anställningsprocessen innefattar ett arbetsprov.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons