Stockholm

Printline Idéproduktion söker Grafisk Formgivare & Webbdesigner

Vi söker dig som har erfarenhet av grafisk formgivning och vill arbeta med design både för webb och print.

Om Printline Idéproduktion AB

Printline är en marknadsbyrå och ett tryckeri sedan 1978. Vi hjälper företag att stärka sin identitet och att synas på rätt sätt för rätt målgrupp. Våra kunder är både stora och små företag som lägger stor vikt vid kvalitet, kunskap och leveranstrygghet. Vårt mål är att ge exceptionell service och att överträffa kunders förväntningar. Vår företagskultur kännetecknas av glädje, kreativitet, engagemang, ansvar och teamwork. Vi är ett aktivt och sportigt gäng som ser fram emot en ny lagspelare.

Arbetsuppgifter

I rollen som som grafisk formgivare och webbdesigner hanterar du hela processen från idé och skiss till färdigt original för både print och webb. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar framtagning och kontroll av original och korrektur, bildhantering och framtagning av mockups, samt webbdesign i WordPress med enklare kodning. Du är även delaktig i framtagning av grafiska profiler med bildspråk.

Profil

Utbildning: Relevant utbildning inom grafisk kommunikation med goda kunskaper inom färg och form.

Erfarenhet: Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet från exempelvis marknadsavdelning eller reklambyrå. För oss är din personlighet, driv och glöd av större vikt än många års erfarenhet.

Språk: Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Övrigt: Du behärskar enklare kodning i html/css/php. Du arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator, Photoshop samt WordPress. Det är en merit om du dessutom är en duktig fotograf.

Personliga Egenskaper

För att trivas i rollen är du en kreativ problemlösare som brinner för både design och funktion. Du är initiativtagande, driftig och noggrann. Vi ser även att du har förmågan att hantera och leverera med hög kvalitet i flera projekt samtidigt. Du är trevlig och tillmötesgående i din kommunikation med såväl kunder och kollegor.

För att trivas på Printline är du en sportig person med tävlingsanda och driv som gillar utmaningar. Du gillar att utforska nya trender och tekniker inom branschen. Vi ser även att du trivs på en arbetsplats som växer och därmed är i ständig utveckling.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning

Start: Omgående

Plats: Lidingö, Stockholm

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Vi tar emot alla ansökningar med personligt brev, CV och portfolio via mail till jobba@printline.se. Vänligen ange ”Ansökan: Grafisk Formgivare” i ämnesraden. Ansökningar som saknar personligt brev, CV eller portfolio kommer inte att behandlas.

Anställningsprocessen innefattar ett arbetsprov.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons